Istanbul Shopping Fest, destinatia ta de cumparaturi

Istanbul Shopping Fest, ajuns la a treia editie, este organizat in perioada 8-30 iunie 2013 si se pregateste sa combine shopping-ul si distractia in Istanbul, atat pentru cumparatorii turci dar si pentru turisti.

Istanbul Shopping Fest, destinatia ta de cumparaturi

ISF, care are scopul de a aduce bogatiile Istanbului pe axa de cumparaturi si divertisment a consumatorilor, isi doreste sa transforme Istanbulul intr-una dintre cele mai importante destinatii de shopping ale lumii. ISF inseamna 23 de zile de shopping, moda, cultura, arta si divertisment pentru iubitorii de frumos din strainatate si si nu numai si va cuprinde printre altele si un concert Patricia Kaas.

Festivalul va incepe cu o parada

Istanbul Shopping Fest, care a devenit un eveniment de neuitat inca de la prima editie si a gazduit activitati interesante si pline de culoare, va incepe in acest an cu un concept destul de excitant. Parada de deschidere a evenimentului va fi organizata pe strazile Istiklal si Bagdat, facand o trimitere clasica la prima aniversare, si este inspirata din culorile orasului Istanbul. Albastrul de Bosfor, Verdele de Beykoz, albastrul inchis al insulelor si albul pescarusilor sunt combinate armonios la deschiderea ISF si vor intampina iubitorii de cumparaturi cu saluturi colorate', a declarant Fusun Tavus, directorul general al evenimentului.

Trebuie notat ca ceremonia de deschidere a ISF va incepe sambata, 8 iunie, pe strada Istiklal si va continua pana la cartierul Tunel, iar pe langa autoritatile locale si fani ai shopping-ului din Turcia si din strainatate, vor fi multe activitati surpriza si spectacole.

Fusun Tavus sustine ca ISF va incepe pe 8 iunie si, timp de 23 de zile, te va face sa vezi ce inseamna shopping-ul, dintr-o alta perspectiv. Vor fi reduceri, promotii, concerte cu Dj, spectacole cu artisti de renume, divertisment si shopping in magazine si mall-urile selectate, care vor avea usile deschise pana la ora 2 noaptea'.

Festinul reducerilor specialeISF_2

La ceremonia de deschidere, care va avea loc pe strada Istiklal in dimineata zilei de 8 iunie, toti participantii vor asista la spectacole de dans, performante pe picioare de lemn, pantomime, show-uri surpriza ale grupurilor venite din strainatate, spectacole la balcon, dansuri pe scene mobile dar si sute de cosuri de cumparaturi imense, care sunt simbolul shopping-ului.

Istanbul Shopping Fest, care va crea acelasi entuziasm pe strada Bagdat in aceeasi noapte, va lua pulsul modei, cumparaturilor si distractiei in Istanbul pentru 23 de zile.

ISF contribuie la valoarea orasului Istanbul

Istanbul este deja o destinatie care poate concura cu multe orase din lume datorita pozitiei sale geografice si altor bogatii, ISF aducand o noua contributie la valoarea brand-ului Istanbul. Sunt foarte multi oameni de nationalitati diferite pe strazile din Istanbul si sute de turisti curiosi vin aici in fiecare zi. Istanbul este unul din cele mai mari centre ale lumii cu restaurante unde sunt servite cele mai elegante preparate din bucataria internationala, hoteluri recunoscute international si festivaluri sustinute de artisti din intreaga lume', a declarat Fusun Tavus.

Istanbul a capatat deja putere in regiune si atrage atentia turistilor cu cele 92 de centre comerciale. Sute de branduri apar in centrele comerciale din Turcia. De altfel, acestea sunt concepute ca si zone pline de activitate si culoare, nuantand viata orasului. Astfel, creand un mare avantaj pentru turistii straini care vin cu familia in Turcia. In plus, magazinele de pe strazile comerciale sunt mereu deschise pentru turistii din intreaga lume.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din turism