Interviu Matthew McConaughey – un gentleman veritabil

Adulat de public si iubit de multe dive hol­lywoo­diene, Matthew McConaughey ar putea fi cu usurinta un playboy

Dar, ca un adevarat gentle­man, el este mai mult preocupat de cariera, activi­ta­ti sportive si de familie. Poate de aceea Casa Dolce&Ga­bba­na l-a ales sa reprezinte parfumul The One Gentleman.

Cum te-ai simtit cind ai fost abordat de Dolce&Gabbana sa fii imaginea parfu­mu­lui The One Gentleman?

Matthew McConaughey: Am fost onorat – Dolce&Ga­bbana este unul dintre cele mai ce­lebre brand-uri din lume si le port hai­ne­le. Mi-a facut placere sa lucrez la ultima cam­panie pentru parfumul The One for Men, asa ca m-am simtit flatat cind mi s-a pro­pus sa continuam co­la­bo­rarea si cu parfumul The One Gent­le­man.

La ce te gindesti cind mirosi The One Gentleman?

M.M.: La ceva elegant, intim, dar deloc os­ten­tativ. ­­

Iti place ambalajul parfumului?

M.M.: Arata grozav. Este foarte rafinat, precum si esenta in sine.

Cum ai descrie un gentleman in trei cuvinte?

M.M.: Puternic, atent, sigur pe el.

Campania The One Gent­le­man gra­vitea­za in jurul calmului si sarmului. Ce faci sa te simti ca un gentleman?

M.M.: Cred ca este important sa-i tratezi pe cei din jurul tau cu gratia si respectul pe care le merita – este comportamentul de baza al gentlemanului. Ca­litatea provine din respectul fata de tine, care iti permite sa fii respectuos si cu altii. Un gentleman are ma­ni­ere, iar acest lucru se naste tot din respect. Cred ca este o ches­tiu­ne de regasire a sinelui si a unei stari de calm ce nu trebuie neaparat sa fie asociata cu stereotipul masculului alfa.

In cazul barbatului The One Gent­le­man, siguranta si sarmul subtil sint cele mai masculine atribute ale sale. Cum reusesti sa te mentii intr-o forma atit de buna? Poti oferi niste sfaturi de fitness?

M.M.: Imi place sa practic mai multe sporturi si sa am grija de mine, dar prefer mai degraba sa ma simt sanatos decit sa ma umplu de muschi degeaba. Imi plac sporturile care se joaca in echipa, dar fac miscare si singur – pot sa ma dis­trez si sa fac miscare in acelasi timp.

Barbatul The One Gentleman este foarte stilat. Cum ti-ai descrie stilul personal?

M.M.: Imi place sa port haine confortabile, in care sa ma pot misca liber si am cu si­guranta un stil personal: practic si stilat. Pot trece cu usurinta de la o pe­reche de pantaloni scurti pe plaja la un cos­tum elegant cu o camasa alba, sea­ra.

Cum te simti cind esti denumit sex symbol?

M.M.: Ma straduiesc sa fiu bun in ceea ce fac, sa fiu un parinte bun, sa fiu un partener bun, un om bun, etc. Iar asta este destul de sexy pentru mine.

Iubita ta, Camila, ti-a da­ruit al doilea copil. Cum este sa fii tata pentru a doua oara?

M.M.: Este surprinzator sa vezi cit de multe lucruri uiti din cite credeai ca iti amin­testi de la primul copil. Dar, in ace­lasi timp, cresterea celui de-al doi­­lea copil este mai mult instinctiva si iti gasesti ritmul mai rapid. Ma simt bi­ne­cuvintat ca am o familie sa­na­toa­sa.

Poti spune ca familia te-a schimbat? Daca da, in ce fel?

M.M.: Prioritatile mele s-au redirectionat a­cum. Traiesc mai mult pentru noi decit pentru mine.

Care este singurul bun material fara de care nu ai putea sa traiesti?

M.M.: Nu pot sta fara iPod – trebuie sa ascult muzica.

Care este cea mai importanta lectie pe care ai invatat-o traind in ochiul pu­bli­c?

M.M.: Sa nu te iei niciodata prea in serios. Si sa te asiguri ca ti-ai inchis fermoarul de la pantaloni inainte sa iesi din casa..

Care crezi ca sint cele mai bune sfaturi pentru a obtine ceea ce iti doresti?

M.M.: Sa nu-ti fie frica sa fii indraznet in am­bitiile tale, sa muncesti mult si sa-i respecti pe cei din jurul tau. Exista suficient loc pentru ca toti sa fim cistigatori.

Care crezi ca sint cele mai importante ingrediente ale unei relatii reu­si­te?

M.M.: Abilitatea de a fi tu insuti, fie ca esti singur sau cu jumatatea ta. Sa fii un adevarat fan al iubitei tale. Si risul, abilitatea de a va amuza unul pe sea­ma celuilalt.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle