Ieși la întâlnire pe timpul zilei! De ce e mai eficientă decât o cină romantică sau o seară de dans

O întâlnire în cursul zilei este de foarte mare ajutor. Funcționează ca o lupă și te protejează de eventualele decizii luate în grabă.

Ieși la întâlnire pe timpul zilei! De ce e mai eficientă decât o cină romantică sau o seară de dans

Când spui întâlnire te gândești la lumina lumânărilor, la stele, la lună, eventual un ring de dans. Dar nopțile nu dețin aurul olimpic pentru cea mai reușită întâlnire. Plus că ai ocazia să eviți eventualele elemente care-ți poluează mintea și deciziile.

Nu ai băut (atât de mult) alcool

Seara ai tendința să consumi la cină câteva pahare cu vin, la club câteva coctailuri, iar alcoolul nu favorizează cele mai bune hotărâri. Ok, poate ești mai dezinvoltă, dar îți asumi și riscuri mai ușor, iar percepția despre bărbatul respectiv poate fi ușor modificată sub influența bahică.

După o întâlnire ziua ajungi mai greu în așternut

Seara lucrurile sunt cumva mai previzibile. După ce ați stat împreună până la o oră târzie sau chiar către dimineață, șansele de a face sex sunt destul de mari. Iar tu poate nu vrei să te grăbești. Sigur, te poate invita la el și după ce ați luat prânzul împreună, dar posibilitatea e mai mică.

Activitățile sunt diversificate

O întâlnire la prânz poate fi urmată de o plimbare în parc, cu barca, de o vizită la un muzeu, clipe amuzante într-un parc de distracții. Seara activitățile sunt ceva mai limitate și nu necesită prea multă imaginație. Ziua vezi cât efort depune pentru a te impresiona.

O întâlnire pe zi presupune mai multă conversație

Ok, vei spune că și la cină puteți sta de vorbă relaxați, dar dacă vă duceți pentru a bea ceva într-un loc mai aglomerat, cu muzică tare, din start șirul conversațional are de pierdut. Iar în locul respectiv vă puteți întâlni cu diverși cunoscuți de-ai tăi sau de-ai lui, și astfel să fiți întrerupți de mai multe ori sau să vă alăturați grupului. O întâlnire în cursul zilei e mai relaxată și invită la conectare și dezvăluiri mai profunde.

Îți evaluezi corect gradul de atracție

Imaginează-ți că lumina zilei e ca un reflector sau un fel de lupă. Astfel ai posibilitatea să îl vezi mai clar și să îți dai seama cât de mult te atrage fizic. Modul în care se comportă și interacționează cu tine contribuie și el la (de)construirea atracției. Poți fi mai prezentă și mai atentă inclusiv la diverse detalii precum gestică, felul în care se raportează la personalul restaurantului, cât de protectiv sau nu este cu tine atunci când vă plimbați.

Citește și:
Ce impact are felul în care se îmbracă un bărbat! Elemente capcană când vrei să-ți găsești partenerul potrivit

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle