Idei preconcepute despre femeile independente

Stim foarte bine ca de multe ori suntem neintelese si cu greu multumim pe cineva. Totusi, nu trebuie sa ne rusinam de ceea ce suntem si nu trebuie sa punem accent pe parerea celor din jur.

Idei preconcepute despre femeile independente

Iata 10 idei preconcepute despre femeile independente:

1. Nu se bazeaza pe nimeni

Doar pentru ca se descurca singure, nu inseamna ca femeile independente nu mai au nevoie de nimeni altcineva. Se bazeaza pe prieteni si familie sa ii fie alaturi atunci cand are nevoie, chiar daca poate sa-si rezolve si singura problemele.

2. Isi controleaza perfect emotiile

Desi femeile independente sunt in general stapane pe sine, au momente mai dificile in care nu isi pot controla sentimentele. Nu trebuie luat ca atare faptul ca independenta iti ofera si un control excelent al emotiilor.

3. Au asteptari prea mari

Persoanele independente au intr-adevar asteptari mari de la ele insele, insa nu neaparat si de la cei din jur. Prefera sa lase lucrurile sa decurga de la sine, fara sa aiba asteptari.

4. Isi doresc multi bani

Este evident ca o femeie ambitioasa si independenta isi doreste sa aiba o situatie materiala buna, insa acest lucru nu o face materialista. O femeie independenta stie sa faca bani si va avea niciodata nevoie de ajutor financiar din partea altcuiva.

5. Sunt arogante

Din cauza ca sunt independente si au incredere in ele, multe femei sunt considerate arogante. Odata ce stai de vorba cu o astfel de femeie, iti vei schimba rapid parerea, deoarece aparentele sunt inselatoare.

6. Sunt singuratice

Daca sunt independende nu inseamna ca nu au nevoie de familie, prieteni sau iubit. De multe ori, femeile independente au relatii de lunga durata, prietenii sincere si familii unite.

7. Pot rezolva si problemele celorlalti

Femeile independente nu au raspunsul sau rezolvarea tuturor problemelor. Daca ele se pot descurca nu inseamna ca pot rezolva si problemele tale. Cu siguranta, te vor ajuta daca vor sti cum, insa nu trebuie uitat ca si ele au uneori nevoie de ajutor.

8. Sunt incapatanate

Doar pentru ca sunt obisnuite sa nu ceara pareri si sa decida singure ce au de facut, nu inseamna ca sunt incapatanate sau extrem de selective cu oamenii din jur.

9. Nu au sentimente

Independenta nu are nicio legatura cu lipsa sentimentelor. Exista femei independente care, desi par puternice, pot fi extrem de sensibile si pot trai diverse sentimente intense.

10. Nu au nevoie de iubire

Toate femeile au nevoie de iubire si afectiune in anumite momente. Doar pentru ca o femeie este independenta, nu inseamna ca nu vrea sa fie sarutata, imbratisata si iubita.

Text: Andrada Dolofan
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle