Idei de cadouri pentru vizite la persoane pe care abia le-ai cunoscut

Atunci când cunoști pentru prima data părinții iubitului sau iubitei tale, ori poate un prieten bun te invită la o petrecere la cineva acasă cu care nu ai schimbat vreodată o vorbă, e greu să alegi un cadou cu care să îți faci intrarea mai ușoară.

Idei de cadouri pentru vizite la persoane pe care abia le-ai cunoscut

De obicei, cea mai ușoară variantă este să duci un buchet cu flori sau o sticlă de vin, mai ales dacă veți sta și la masă, dar neștiind mai nimic despre gazdă, nu vei putea alege între un vin roșu sau unul alb, un gust sec sau unul demidulce.

Câteva din ideile de mai jos ar putea să te inspire, astfel încât data viitoare când ești invitat într-un loc și ești nesigur pe alegerile tale în ceea ce privește alegerea unei „atenții'.

Lucruri pentru decor

Un cadou din aria home&deco ar putea să te salveze din situația în care nu ai ști ce să cumperi pentru gazdă. Nu ai cum să nu greșești, alegând ceva pentru casă. Un obiect decorativ, un ceas de perete, o ramă foto sau o vază ar fi o idee foarte bună. Dacă ai timp, poți afla de pasiunile celor al căror prag urmează să îl calci, măcar orientativ. Dacă ajungi la un cuplu mai în vârstă, doamna casei va fi foarte încântată dacă va primi un ghiveci cu o floare, iar domnul va fi bucuros să vadă că i-ai adus un desfăcător de vin profesional. Dacă cei la care te duci au în jur de 30 de ani, poți merge la sigur cu un album foto inedit, pentru că abia încep să își adune amintiri. Dacă gazdele sunt mai tinere de atât, cu un set de lumânări parfumate i-ai impresiona cu siguranță.

Lucruri utile

Dacă obiectele de decor pot fi utilizate pentru un timp mai îndelungat, mai ai și varianta de a le cumpăra ceva de care să se folosească, însă pentru un timp mai scurt. Un calendar personalizat, de pus pe birou sau pe perete, ar fi o idee inedită. Tot la acest capitol e bine să ții cont și de o altă opțiune, a unui pix elegant sau un stilou, dacă știi că cei din casă obișnuiesc să folosească mai mult condeiul decât aparatura digitală pentru a comunica sau a-și face munca.

Obiecte pentru uz zilnic

Dacă niciuna dintre ideile de mai sus nu te-a satisfăcut pe deplin, mai poți încerca cu ceva ce le-ar putea folosi gazdelor în fiecare zi și pentru mai mult timp. De exemplu, o pilota călduroasă le-ar face să își amintească de tine în fiecare zi, când se pregătesc să adoarmă. Le mai poți lua un odorizant de cameră cu o aromă nu foarte dulceagă sau poate o cuvertură pentru pat.

Indiferent ce vei alege pentru următoarea ta vizită, important este să te duci bine-dispus și cu zâmbetul pe buze, ca să fii un musafir plăcut și să faci o impresie bună. Cu siguranță vei găsi un subiect bun de discuție, cu care să vă destindeți la un pahar de vin până târziu.

Foto: pixabay.com

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle