Iată ce gest nobil secret face Keanu Reeves

Keanu Reeves coordonează o fundație destinată micuților suferinzi de cancer.

Iată ce gest nobil secret face Keanu Reeves

Toată lumea știe cât de altruist este Keanu Reeves, însă puțin cunosc faptul că el a înființat o fundație care vine în ajutorul tratamentelor pentru cancer și sprijină și cercetările, care sunt extrem de costisitoare. Mai mult, actele sale de caritate sunt deseori ținute secret, fiindcă nu îi place să se laude că a ajutat pe cineva. Aparent, o soră de-a lui a fost diagnosticată cu leucemie în anii 90 și, din fericire, s-a vindecat câțiva ani mai târziu.

Keanu Reeves a spus că: „Nu-mi place să-mi asociez numele neapărat. Voi lăsa fundația să facă ce face.' În afară de bani, el își alocă și timp pentru a încuraja donațiile și a ajuta copiii. El donează și pentru SCORE, o fundație pentru cei suferinzi de probleme la șira spinării, care a fost înființată după ce șira spinării a unui jucător de hockey de la UCLA a fost zdrobită într-un meci.

Printre alte acte nobile pe care Keanu Reeves le-a făcut se numără și casa pe care i-a cumpărat-o mamei sale, motocicletele achiziționate pentru cascadorii din The Matrix și renuțarea la un salariu grandios pentru a angaja și alți actori – când a aflat că bugetul filmului Avocatul Diavolului nu și-l permite pe Al Pacino, a lăsat din plata sa, pentru ca să poată acesta să facă parte din distribuție.

Keanu Reeves a devenit cunoscut pentru rolurile din Point Break, Speed, Dangerous Liaisons sau Little Buddha. Nu a avut tocmai cea mai fericită şi liniştită viaţă, trecând printr-o perioadă extrem de tulburată la începutul anilor 2000, când atât iubita, cât și fetița lor au decedat. Însă, Keanu a reușit să meargă mai departe, iar acum ajută la rândul său pe cei care au nevoie.

Așa că Keanu Reeves își merită cu desăvârșire titlul de cel mai altruist star de la Hollywood. O adevărată legendă!

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din people