Horatiu Serbanescu – Portretul muzicianului in tinerete

…sau, mai bine zis, foarte-tinerete, caci Horatiu Serbanescu (alias Aneb) are doar 19 ani. De ce ne-a convins ca numele lui va fi cunoscut in muzica, cititi mai jos.
 

Horatiu Serbanescu – Portretul muzicianului in tinerete

Desi Horatiu nu a avut muzicieni in familie si a studiat la liceul de muzica „Dinu Lipatti” din pura intimplare (era la cinci minute de casa…), stie foarte bine ce vrea sa faca in viitor: muzica de film.

Pina atunci, insa, trebuie sa treaca prin citeva etape necesare: si-a dat bac-ul in vara asta si, de vreun an, s-a apucat de compus muzica, mixind clasic cu electro si, uneori, chiar cu muzica populara. Plus invitati care-si aduc propria contributie vocala si, la concerte, vizualuri made by VJ Optic Cluster & Ani Lumina.

Despre muzica sa, greu de incadrat intr-o categorie fixa, Horatiu spune ca este transpunerea a „ceea ce ii place”, ceva foarte personal. Si pentru ca veni vorba de concerte, primul concert al lui Horatiu/Aneb a fost… la Praga, la invitatia Institutului Cultural Roman. Au urmat performance-uri in cadrul unor evenimente urbane (Street Delivery, Festivalul Watumi din Brasov), la Clubul din incinta Muzeul Taranului Roman si punem pariu ca vor urma si altele in curind.

Pina una-alta, intrati pe pagina lui de myspace (pe care sora mai mare l-a obligat sa si-o faca): www.myspace.com/aneeeb.


Text: Adina Rosetti; Foto: Iulian Nan

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle