Hollywood kid: Margaret Qualley

La Hollywood se schimba generatiile, iar tanara Margaret Qualley este doar un exemplu de celebritate care a preluat cu brio stafeta de la parintii sai celebri.

Hollywood kid: Margaret Qualley

Cand ai 19 ani si mama ta este Andie MacDowell, este clar ca ai avut parte de un start bun in viata. Ori pentru ca genetica te-a favorizat din plin, ori pentru ca usile ti s-au deschis mai usor decat altora.

Asta nu inseamna, insa, aproape nimic pentru Margaret Qualley, care nu a fost straina de munca inca din copilarie. Margaret a inceput sa studieze baletul, la American Ballet Theatre si apoi la French Academy in New York, iar la 17 ani si-a inceput ucenicia la compania North Carolina Dance Theatre.

In aceeasi perioada a venit si debutul ei in lumea modei, Margaret defiland pentru Alberta Ferretti, Valentino sau Chanel Couture. Dar pentru ca o cariera de dansatoare sau una de model nu i-ar fi fost de ajuns, tanara a decis sa studieze actoria la Royal Academy of Dramatic Art din Londra.

O hotarare pe cat de ambitioasa, pe atat de inspirata. In buna traditie a Hollywood-ului care imbratiseaza talentele nascute in sanul lui, Margaret a primit imediat (si accidental, dupa ce facuse o vizita pe platouri) un rol in filmul de debut al Giei Coppola (o alta odrasla rasfatata a industriei, descendenta a clanului Coppola), Palo Alto, o adaptare a cartii lui James Franco.

Si, la scurta vreme dupa ce recenziile favorabile ale filmului incep sa curga, ne dam seama ca o vom vedea pe Qualley mult mai des, pentru ca actrita a primit un rol permanent in noul serial HBO The Leftovers, unde apare ca o adolescenta rebela, fiica eroului filmului, interpretat de Justin Theroux. Dar acesta este doar inceputul!

Foto: ©2014 home box office, inc. all rights reserved

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle