Grammy 2018: Cele mai memorabile momente

Kesha a impresionat cu spectacolul său iar Lorde a avut un mesaj ascuns... pe rochie – iată cele mai memorabile momente de la Premiile Grammy 2018!

Grammy 2018: Cele mai memorabile momente

Premiile Grammy 2018 onorează industria muzicală, iar aseară a avut loc cea de-a 60-a ediție a celebrei ceremonii.

Bruno Mars a fost marele câștigător al serii, obținând 6 distincții, printre care și pe cea mai râvnită dintre toate, cea pentru albumul anului. Dar show-ul nu s-a rezumat doar la atât: pe lângă momentele de spectacol, Premiile Grammy 2018 au transmis importante mesaje sociale și politice, extrem de relevante acum, în contextul actual.

Majoritatea femeilor prezente pe covorul roșu au purtat sau au inclus în aparițiile lor trandafiri albi în semn de susținere a campaniilor #MeToo și #TimesUp.
Cu toate astea, nici momentele fun, amuzante sau de-a dreptul șocante nu au lipsit.

Mai jos, ai o scurtă recapitulare a celor mai memorabile momente de la Premiile Grammy 2018.

Rochia cu mesaj secret a lui Lorde

Lorde a purtat o superbă rochie Valentino, în care a ascuns contribuția ei la inițiativa trandafirilor albi de pe covorul roșu. Pe spatele rochiei, Lorde a cusut un poem feminist, scris de Jenny Holzer și a pus imaginea pe Instagramul personal.

Discursul lui Janelle Monae

Urmând să o introducă pe scenă pe Kesha, Janelle Monae a profitat de momentul în care se află pe scenă pentru a spune câteva fraze extrem de emoționante și puternice: „Venim cu gând de pace, dar suntem serioase. Și pentru cei care ar îndrăzni să ne facă să tăcem nu am decât câteva cuvinte: timpul s-a sfârșit.'

Spectacolul lui Kesha

Kesha a oferit un spectacol de zile mari, emoționant, care a reușit să atingă câteva corzi sensibile la momentul actual. Flancată de Cyndi Lauper, Camilla Cabello și alte câteva femei plus corul „Resistance Revival', aceasta a cântat o versiune specială a melodiei „Praying'.

Momentul lui Hillary Clinton

Hillary Clinton nu a fost la Premiile Grammy, însă a apărut la finalul unui sketch în care diverse celebrități au fost înregistrate citind pasaje din cartea „Fire and Fury' de Michael Wolff, o carte despre Donald Trump.

Spectacolul Rihannei

Rihanna a întors toate capetele atunci când a interpretat melodia „Wild Thoughs' în cel mai pur stil… Rihanna!

A post shared by badgalriri (@robzrobyn) on

Spectacolul făcut de câștigătorul serii, Bruno Mars, împreună cu Cardi B

Bruno Mars și Cardi B au încins și ei spiritele cu melodia „Finesse', una dintre cele mai noi melodii ale câștigătorului serii.

Replica șocantă a lui Cardi B

Pe covorul roșu, toată lumea are emoții. Excepție nu a făcut Cardi B, care a dezvăluit (cu prea multe detalii) exact cum se simte atunci când fost întrebată de un reporter: „Ma simt bine, mă simt emoționată, copleșită. Fluturași în stomac și în vagin!'.

Citeste si:
Insta-Grammy 2018: cele mai cool poze de pe Instagram ale vedetelor!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle