Fotografia unei doctorițe din prima linie care își alăptează copilul a devenit virală

Michelle Wan mărturisește cum e să fii medic în prima linie și în același timp mamă.

Fotografia unei doctorițe din prima linie care își alăptează copilul a devenit virală

Oamenii din prima linie își riscă în fiecare zi viața pentru a salva altele. Medicii din întreaga lume lucrează ore în șir, iar pentru mulți spitalul a devenit casa lor. Ajung să își vădă familia rar, iar atunci când o fac, îi încearcă un sentiment de frică. Se tem că în orice moment i-ar putea îmbolnăvi pe cei dragi.

Însă, în spatele echipamentelor grele și inconfortabile se află oameni ca noi toți ceilalți. Oameni care au lăsat acasă părinți, copii, parteneri. Oameni care experimentează un amalgam de sentimente și care sunt supuși zilnic unor noi încercări.

Una dintre aceste persoane este și Michelle Wan, o doctoriță de la secția de Urgențe din Atlanta. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care purta un halat alb și își alăpta fetița.

„Pandemia de coronavirus este copleșitoare, iar uneori mă simt descurajată. Însă apoi mă uit la această poză cu fiica mea și mă simt puternică. I-am dat viață și reușesc să am grijă de ea în fiecare zi. Ea mă ajută să văd cât de puternică sunt”, spune Michelle.

Aceasta continuă, declarând că, „sunt puternică pentru că în fiecare zi salvez vieți în camera de Urgențe. Apoi, îmi dau halatul alb jos și mă duc acasă. Mă curăț de stresul și de supărarea acumulate la spital, iar apoi mă înarmez cu un alt set de puteri și alăptez acest omuleț frumos. Zâmbetul ei mă face să merg mai departe oricât de obosită aș fi”.

Într-un interviu acordat celor de 11 Alive, Michelle declara că e greu să ai un rol esențial în această perioadă, când tot ce îți dorești e să fii acasă cu familia ta. „Au fost momente în care teama și anxietatea m-au paralizat, gândindu-mă că îmi pot infecta familia”.

Chiar dacă traversează o perioadă grea, Michelle speră ca această fotografie să îi amintească mai târziu fiicei sale cât e de puternică.

Citește și:
Erau împreună de 73 de ani și au murit la o distanță de șase ore, amândoi răpuși de coronavirus

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle