A fost votat cel mai bun serial al tuturor timpurilor

În ciuda finalului controversat, s-a decis că acest serial a marcat epoca de aur a televiziunii pentu adulții dependenți de seriale.

A fost votat cel mai bun serial al tuturor timpurilor

Cu mult timp înainte ca Walter White să ne facă să devenim nu ne mișcăm din fața televizoarelor, a fost Tony Soprano, un gangster italiano-american, cu un profil psihologic complicat, protagonistul din celebrul serial „The Sopranos'.

Tony și asociații lui nelegiuiți au ridicat standardele despre ceea ce percepem ca fiind televiziune de bună calitate, lăsând în urmă o adevărată moștenire culturală.

Rulând din 1999 și până în 2007, drama mafioților precede Netflix, iar influența acesteia poate fi încă observată în scenariile și narațiunile controversate și complicate ale noilor seriale.

Mulți experți susțin că serialul „The Sopranos' a fost responsabil pentru instituirea HBO-ului ca producător de drame populare, foarte apreciate.

Așadar, nu va fi o surpriză pentru fani faptul că serialul a fost votat numărul unu în topul „Rolling Stones 100 Cele mai bune seriale ale tuturor timpurilor'.

Conform „Rolling Stone': „The Sopranos a avut acest rezultat în sondaje pentru că a schimbat lumea. Creatorul serialului, David Chase, a demonstrat cât de multă narațiune poți aduce într-un show de televiziune.'

Chiar și după o decadă de la scena nemuritoare a cinei, serialul încă este privit ca un act inovator și foarte curajos, având curajul să atingă subiecte precum boala mintală și infracționaliatea, cu originalitate și maturitate.

În orice caz, mafioții au dus o luptă strânsă pentru obținerea primului loc în clasament. Pe locul al doiea, s-a situat serialul „The Wire', capodopera despre cartelul crimelor.

Pe locul al treilea, a fost însuși Walter White. „Breaking Bad' este o poveste despre viețile a doi ani-eroi pe care, pur și simpul nu poți să îi urăști.

Citește și:
8 filme sexy de văzut la cinema în 2018

Text: Madalina Preda
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle