Filme pe care orice femeie trebuie să le vadă împreună cu prietenele ei

Există unele filme pe care femeile ar trebui să le vadă cel puțin o dată în viață. Unele dintre ele sunt amuzante, în timp ce altele te vor face cu siguranță să verși câteva lacrimi.

Iată 9 filme care transmit lecții valoroase și incredibile de viață care te vor inspira și ghida în a lua decizii care își pot schimba viața. Fă-ți niște timp și bucură-te de aceste filme!

Cruel Intentions

Kathryn și Sebastian sunt doi frați vitregi din Manhattan care întotdeauna obțin ce vor. Obosiți de intrigile obișnuite ale vieții, modernul „Don Juan” și tânăra extrem de plictisită organizează un joc nou și crud împotriva fiicei naive a noului director de la școala lor.

Dear John

Savannah și John sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. John pleacă în armată și nu le mai rămân decât scrisorile ca mod de exprimare a dragostei lor pe durata războiului. În pofida promisiunilor că se întoarce și o ia de soție pe Savannah, John rămâne în armată mai mult decât și-a propus. Timpul și distanța încep să le testeze dragostea. Urmărește filmul pentru a afla ce se întâmplă cu cei doi îndrăgostiți.

Ghost

Întorcându-se acasă după o ieșire în oraș, Sam și Molly sunt atacați de un infractor pe o alee întunecată. Sam e ucis, dar spiritul lui rămâne pe pământ pentru a-și preveni iubita de orice pericol. După ce își urmărește ucigașul, Sam descoperă că moartea lui nu a fost un accident. El încearcă să comunice cu Molly prin Oda Mae, un medium care nu realizează cât de reale sunt puterile ei.

How to Lose a Guy in 10 Days

Tânăra jurnalistă Andie Anderson lucrează în cadrul unei reviste pentru femei și primește sarcina de a redacta un articol despre „Cum să pierzi un bărbat în 10 zile”. Articolul ar trebui să conțină lucrurile pe care le fac femeile pentru a se îndepărta de bărbații pe care îi au alături și, în cele din urmă, să se ajungă la despărțire în doar 10 zile. Un film de-a dreptul antrenant, amuzant și distractiv.

Meet Joe Black

Subiectul filmului îl are în prim plan pe William Parrish, a cărui viață e brusc derutată de sosirea „Morții” personificată de un tânăr bărbat enigmatic pe nume Joe Black. Pentru a avea parte de experiența vieții pe care urmează să o ia, Joe îl roagă pe Parrish să îi fie ghid și să îl învețe despre cum e viața pe pământ. Nu după mult timp, Joe se simte încântat de emoțiile umane și se îndrăgostește de frumoasa fiică a lui Parrish, Susan.

Monster-in-Law

După mulți ani petrecuți în căutarea lui „Mr. Right”, fermecătoarea și inteligenta Charlie îl întâlnește pe Kevin – un tânăr bărbat de succes care se îndrăgostește de ea la prima vedere. Relația lor e perfectă, ba chiar o cere în căsătorie, dar nu după mult timp, Charlie îi cunoaște mama. Viola este însă capabilă să facă orice îi stă în putere pentru a le ruina logodna celor doi tineri.

The Girl

Filmul ilustrează obsesia lui Hitchcock pentru Tippi Hedren, modelul și actrița de origine americană. Hitchcock e pur și simplu captivat de apariția și talentul ei. Hedren se simte extrem de inconfortabil în preajma lui și decide că trebuie să iasă din această situație. Din păcate, ea nu poate lucra într-un alt loc prin prisma contractului exclusiv cu Hitchcock care, de fapt, îi încheie cariera de la Hollywood.

The Other Boleyn Girl

Cele două frumoase surori Anne și Mary Boleyn sunt conduse de ambiția oarbă a tatălui lor de a-i câștiga dragostea Regelui Henry al VIII-lea. În timpul vizitei în statul Boleyn, Henry e rănit în cadrul unui accident și îngrijit ulterior de Mary. Nu după mult timp, Regele se îndrăgostește nebunește de Mary. Anne nu poate depăși momentul. Ambele surori ajung să împartă cu el patul, dar numai una dintre ele este destinată să-i fie alături în conducerea tronului pentru o scurtă perioada de timp.

CONȚINUT VIDEO ELLE

What Women Want

După ce suferă un accident, narcisistul playboy din Chicago, Nick Marshall, se trezește peste noapte cu abilitatea de a auzi ce gândesc persoanele din jurul lui. Nick realizează că poate folosi acest avantaj atât în afaceri, cât și în dragoste. Avansând în psihologia femeilor, el începe să înțeleagă femeile din ce în ce mai bine, ba chiar să și empatizeze cu ele.

Citește și:
Vedetele care nu vor mai lucra niciodată împreună

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video