“File de poveste”, un eveniment caritabil Miko Beauty Center

A devenit o frumoasa traditie ca Miko Beauty Center sa organizeze anual, cu ocazia “Zilei Internationale a Copilului”, un eveniment destinat copiilor, in special celor defavorizati.

“File de poveste”, un eveniment caritabil Miko Beauty Center

Joi, 30 Mai, intre orele 16.00-21.00, Miko Beauty Center organizeaza evenimentul File de poveste', iar incepand cu orele 20:00, parintii sunt invitati să participe la un Cocktail Party.

In acest an Miko Beauty Center si-a propus invitarea unui numar de aproximativ 60-80 de copii, iar printre acestia se vor numara copii din centre de plasament, alaturi de copiii unor personalitati publice si din mediul diplomatic din Romania, precum si copiii prietenilor si angajatilor Miko Beauty Center.

Cu acest prilej, copiii fara posibilitati materiale vor avea ocazia sa interactioneze cu ceilalti copii astfel incat, dupa eveniment, relatiile de prietenie dintre cei mici sa se mentina.

Locul de desfasurare a evenimentului va fi curtea interioara a Centrului Miko Palace (Strada Nicolae Iorga, Nr. 19, Sector 1, Bucuresti), unde va fi amenajat un loc special pentru cei mici, ce le va permite sa se bucure de frumoasa atmosfera a copilariei.

Nu vor lipsi casutele din plastic, toboganele gonflabile, figurinele si baloanele colorate, baloanele de sapun, vata de zahar si dulciurile preferate ale celor mici, dar mai mult decat atat, copiii se vor intalni cu personajele preferate din basme si desene animate si vor fi incantati de o multitudine de alte surprize si activitati interactive, special create pentru ei.

Foto: Kids playing in the room from Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle