Femeile își doresc ca bărbații să știe aceste 11 lucruri importante despre dating

Din motive greu de înțeles, femeile sunt văzute de majoritatea bărbaților ca niște creaturi mitologice, care funcționează după un set de standarde inaccesibile lor, fiind stăpânite de emoții provenite dintr-o altă dimensiune.

Femeile își doresc ca bărbații să știe aceste 11 lucruri importante despre dating

După cum îți va spune orice specialist în dating, de fapt, există o lipsă de conexiune fundamentală între femei și bărbați și, prin urmare, o mulțime de lucruri pe care femeile ar vrea ca bărbații să le știe despre dating. Și nu numai!

Așa că am făcut o listă cu ele (și aveți grijă să o distribuiți la rândul vostru, poate ajunge unde trebuie):

1. Povestea cu amiciția nu prea e pe bune; e doar un mod elegant de a spune că nu prea suntem interesate de sex.

Da, nu prea vă convine ideea de a avea o amică. Dar nici nu prea gestionați bine o respingere, așa că noi alegem această variantă de compromis, în care încercăm să facem parte din viața voastră, nu vrem să vă lezăm, dar nici nu vrem să facem sex. Pentru că, pur și simplu, nu suntem atrase la modul la acela…

2. Dacă simți nevoia să-mi spui că ești un tip de treabă, cel mai probabil nu ești!

Este valabil și pentru cei care spun că nu sunt afemeiați sau jucători. Este fix genul de auto-reclamă care are efect invers, pentru că trezește o groază de suspiciuni. Așa că, dacă ești cu adevărat un tip de treabă, lasă-mă pe mine să descopăr asta!

3. Pozele cu părțile voastre cele mai intime nu ni se par așa de sexy precum credeți! Din contra!

Celor mai multe femei cu care am discutat aceste imagini li se par de-a dreptul dezgustătoare și se simt jignite atunci când le primesc. Așa că, vă rugăm, încetați cu ele! Chiar nu găsim nimic sexy într-o imagine cu un penis, trimisă pe telefon!

4. Atunci când femeile se duc la o întâlnire cu un tip cunoscut pe o aplicație de dating, cea mai mare teamă a lor este că ar putea fi atacate sau violate.

Bărbații se tem că tipa cu care se întâlnesc nu va corespunde criteriilor lor estetice (și cam asta este singura lor grijă). Cu alte cuvinte, există motive întemeiate pentru care o femeie ar putea să vă refuze când vreți să o conduceți acasă sau când o invitați la voi pentru un pahar în plus. Siguranța personală este o preocupare serioasă în rândul femeilor, la fel și dorința de a avea o întâlnire lipsită de pericole. Din aceste motive, multe femei nu vor să facă nimic la primele (două) întâlniri care să implice ceva sexual.

5. Glumele cu violuri și glumele cu femei lipsite de inteligență nu sunt amuzante deloc! Și da, îi judecăm pe cei care se lansează în astfel de glume!

Astfel de glume, precum și comentariile misogine presărate în conversație le pun pe femei pe fugă, și pe bună dreptate: ne întrebăm dacă cel care le face nu este cumva un potențial abuzator sau un violator (sau și una, și alta!). Femeile nu fac astfel de glume la adresa bărbaților, așa că de ce ar fi obligate să le tolereze într-o conversație de tatonare? (Sau în orice altă conversație).

6. Preferăm mai degrabă ca partener un tip cu un aspect fizic obișnuit (ca sa nu spunem, de-a dreptul banal) decât un tip superb care nu se îngrijește sau nu-și face duș.

E un lucru cunoscut că bărbații fac paradă de superficialitatea lor și spun că și-ar dori ca parteneră o tipă suplă, dar să știți că aspectul fizic contează și pentru femei. Iar elementul-cheie este igiena. Dacă ești îngrijit și miroși a săpun (ca să nu spun parfum), bătălia este aproape câștigată.

7. Feminismul nu este un fel de bau-bau

Feminismul înseamnă, în primul rând, egalitate, și nu trebuie tradus sau interpretat ca un atac la adresa bărbaților. Toate femeile își doresc autonomia și drepturi asupri propriului corp, precum și protecție împotriva hărțuirii, discriminării, abuzurilor, atacurilor, violenței. Așa că nu vă mai speriați de ideea de feminism și nici nu mai folosiți cuvântul „feministă' pe post de jignire, atunci când nu știți să câștigați o dispută cu o femeie.

8. De cele mai multe ori, femeile se îmbracă pentru celelalte femei, nu pentru bărbați

Femeile nu se îmbracă pentru a atrage bărbați sau pentru a le face pe plac. Se îmbracă pentru a obține admirația sau validarea celorlalte femei sau pur și simplu pentru că se simt bine într-o anumită ținută, care le dă mai multă încredere în propria persoană. Așa că, dacă o femeie poartă o fustă scurtă, o bluză cu un decolteu generos sau o rochie mulată, asta nu înseamnă că „și-o cere' sau „o caută'.

9. Nu tuturor femeilor le plac musculoșii

Ai fi șocat să afli că există multe femei pe lumea asta care nu se dau neapărat în vânt după tipii cu corpul prea lucrat la sală, și care preferă mai degrabă stilul „tocilar' sau „ursuleț'. Deci credeți-ne pe cuvânt când vă spunem că nu o să sărim în pat cu voi doar pentru că trageți de fiare.

10. Aroganța nu este deloc sexy

Foarte mulți bărbați fac această presupunere. Doar că, pentru femei, aroganța nu e deloc sexy, ba chiar le pune pe fugă: numărul impresionant de partenere sexuale, palmaresul tău impresionant de vârste, naționalități și profesii, mașina, călătoriile și casa ta, vorba Shaniei Twain, „that don’t impress me much!'.

11. Nu mai presupuneți că femeile își doresc să fie casnice, să aibă copii sau sunt atrase de statutul vostru financiar

Nu toate femeile își doresc neapărat o familie, în sensul convențional al cuvântului. În zilele noastre, cele mai multe femei își doresc să aibă o carieră și nu se simt deloc confortabil să se bazeze (financiar sau în alte moduri) exclusiv pe un bărbat. Mai mult decât atât, statisticile arată că 20% dintre femei nu vor avea niciodată copii, așa că ați face bine să încetați să mai vehiculați această idee.

Citește și:
Cum să îți dai seama că partenerul își dorește o relație serioasă sau doar o aventură

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video