Fără luminițe de Crăciun într-un sector din București. Mesajul primarului a devenit viral

Fără luminiţe de Crăciun într-un sector din Bucureşti. Așa a decis primarul de sector, care și-a justificat alegerea printr-un mesaj care a devenit viral.

Fără luminițe de Crăciun într-un sector din București. Mesajul primarului a devenit viral

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din București, a anunțat că în acest an se va renunța la împodobirea străzilor și a parcurilor din acest sector cu luminițe specifice Sărbătorilor de Iarnă.

„Nu știu cum să vă dau vestea acesta, așa că v-o dau ca și cum ai dezlipi un leocoplast, dintr-o dată. Nu vom avea anul acesta luminițe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate fețele și cred că este decizia cea bună.”, şi-a început postarea de pe Facebook primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu.

„Să vă dau și datele problemei: Primăria Capitalei, cea care era expertă la aruncat cu banii pe fereastră, a neglijat întotdeauna Sectorul 6 la acest capitol. Fostul primar și-a asumat el, din bugetul Primăriei, toate costurile iluminatului festiv și avem acum un contract cadru. Nu avem timp să facem o nouă achiziție, ar trebui să lucrăm în cadrul contractului curent, ceea ce ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro pentru Sectorul 6. La asta s-ar adăuga frumoasă sumă de 100.000 de euro (tot un contract cadru cu o altă firmă) doar pentru Parcul Drumul Taberei.”, a mai explicat acesta.

Ciprian Ciucu a ținut să precizeze că suma care s-ar cheltui pe împodobitul Sectorului 6 ar putea fi folosită în alt scop, mult mai util. „Acum… eu sunt mai zgârcit cu banul public, mă gândesc că de banii aceștia, 500.000 Euro, aș putea face o grădiniță sau o creșă sau mai asfaltez o stradă. Mai mult, luminițele ar fi la fel ca în anii trecuți, am primit conceptul și, vă spun, sunt cam de prost gust. Știu, poate fi o decizie impopulară, dar mi-am propus ca în acest mandat să fac ce trebuie, indiferent de nivelul de popularitate la care voi ajunge. În aceste situații primesc multe sugestii dar în final mă consult cu conștiința mea și mă întreb ce decizie mi-aș fi dorit să ia primarul dacă ar fi fost altcineva primar. Și eu mi-aș fi dorit să mai limiteze din risipă și să folosească banii pentru adevăratele priorități. Vă promit că pentru la anul mă voi ocupa din timp și că voi remedia situația, să avem iluminat festiv de calitate la un preț corect.”

Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6: „Nu știu cum să vă dau vestea acesta, așa că v-o dau ca și cum ai dezlipi un…

Publicată de PNL Sector 6 pe Luni, 16 noiembrie 2020

Citește și:
De ce mor de Covid-19 adulții fără probleme de sănătate? Explicațiile expertei în sănătate publică Ioana Stăncel

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle