Expozitie de fotografie Thailanda – Tara Surasului

Fa o calatorie in fascinanta Thailanda, un univers unic, impresionant, incarcat de istorie, cultura si cu peisaje spectaculoase!

Expozitie de fotografie Thailanda – Tara Surasului

Pana pe 15 mai, la Palatul Sutu, poti vizita expozitia de fotografie Thailanda – Tara Surasului', un eveniment organizat de Autoritatea pentru Turism a Thailandei (TAT), in colaborare cu Muzeul Municipiului Bucuresti

Delecteaza-te cu o selectie impresionanta de imagini care iti vor deschide apetitul pentru calatorii in acest paradis imbibat de istorie densa, cu o cultura si arta magistrale, natura spectaculoasa si peisaje magnifice.

De la cosmopolitul, freneticul dar totusi traditionalul Bangkok la plajele sidefate ale insulelor din sud, de la majestuosul Fluviu Mekong la satele de la nord de Chiang Mai, cu triburi stravechi si mestesugurile lor traditionale, la pietele plutitoare si la templele aurii – fotografii-calatori au surprins cate ceva din aceasta ecuatie a turismului la superlativ: Regatul Siamului.

Vei face cunostinta cu coordonatele culturii thailandeze – dansul si muzica – prin intermediul unui spectacol de dansuri traditionale thailandeze care se va desfasura pe 14 mai.

Pentru ca voiajul tau in Tara Surasului sa fie aproape complet, in perioada 16-17 mai Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti gazduieste Festivalul Cultural Thailandez, o ocazie unica de a petrece cateva zile printre oameni, miresme, texturi, culori, sentimente, arta si spectacol din Thailanda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle