Expozitia “Cesti cu plante de pe deal” la Galeria Posibila

Intilnite adesea in tablourile sale, motivele vegetale parasesc pinzele pictorului Stefan Caltia, pentru a decora o colectie de obiecte din portelan, expuse in perioada 5 noiembrie 2010 - 29 ianuarie 2011 la Galeria Posibila.

 Expozitiei “Cesti cu plante de pe deal”, curatoriata de fiul artistului, Matei Caltia, face parte dintr-un proiect mai amplu, initiat de atelierul Wagner – Arte frumoase si Povesti, in care artisti romani vor fi invitati sa realizeze colectii de obiecte din portelan pictate manual. Pe linga colectia de cesti si alte obiecte din portelan dedicate ritualului ceaiului, puteti admira si o serie de desene cu tema vegetala, realizate special de pictorul Stefan Caltia pentru aceasta expozitie.

Va asteptam la vernisaj vineri, 5 noiembrie, de la 18.00 cu o ceasca de ceai cald si va invitam sa cititi in numarul din decembrie al revistei ELLE un interviu special cu pictorul Stefan Ciltia. (Galeria Posibila, str. Popa Petre, nr. 6, sector 2, Bucuresti, program: joi, vineri, simbata, intre orele 16:00-20:00)

Alina Baisan

Foto: Bogdan Bordeianu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle