Exista un documentar despre povestea de dragoste dintre Printul Harry si Meghan Markle si va aparea curand

Relatia dintre Printul Harry si Meghan Markle devine din ce in ce mai serioasa. Cat mai e pana vom auzi clopote de nunta?

Exista un documentar despre povestea de dragoste dintre Printul Harry si Meghan Markle si va aparea curand

Dovada ca povestea de dragoste dintre Printul Harry si Meghan Markle nu este ceva trecator si ca se poate dezvolta intr-o noua casatorie regala este tocmai faptul ca exista un documentar despre relatia lor.

Filmul, intitulat „When Harry Met Meghan: A Royal Romance” („Cand Harry a intalnit-o pe Meghan: O poveste de dragoste regala”), va aparea sambata aceasta in Marea Britanie. Fanii cuplului vor afla, in sfarsit, toate detaliile povestii amoroase dintre Harry si Meghan Markle.

Documentarul va prezenta viata lui Meghan Markle cu toate aspectele sale: copilaria din Los Angeles, cariera sa de actrita dar si activitatea sa filantropica si munca umanitara.

Filmul va prezenta relatia dintre Harry si Meghan inca de la inceput, aratand cum s-au cunoscut acestia dar si ce viitor ar putea sa aiba aceasta legatura. Recent, cei doi au avut prima lor aparitie publica impreuna si, la catva timp dupa, se pare ca Meghan Markle a cunoscut-o pe Regina, fiind invitata la un ceai la Palatul Buckingham.

Citeste si:
Meghan Markle si Printul Harry vorbesc despre planurile lor de nunta

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle