EXCLUSIV: Antonia, la 28 ani, despre copii, fericire si cele mai emotionante momente din viata ei

Antonia implineste azi 28 de ani si ne-a vorbit in exclusivitate despre cum reuseste sa impace viata de familie cu cea de artist, despre copii, despre cele mai emotionante momente si ce o face sa planga de fericire.

EXCLUSIV: Antonia, la 28 ani, despre copii, fericire si cele mai emotionante momente din viata ei

ELLE: Cum arata o zi perfecta din viata ta?

Antonia: O zi perfecta incepe cu una-doua ore de somn mai mult 🙂 atunci cand se poate. Apoi cu copiii si Alexandru, cu Maya, fetita mea, pe Skype, studio/ concert, o intalnire cu prietenele sau cu mama si cateva ore de relaxare seara la un film. Si daca ar fi rasfat, o ora de masaj sau o ora la sala.

Screen Shot 2017-04-12 at 11.49.02

ELLE: Cum iti imparti timpul intre cariera de succes si viata de familie?

Antonia: Nu este usor, dar aici ma ajuta foarte mult Alexandru si parintii nostri. Atunci cand suntem amandoi ocupati, ne ajuta parintii nostri sa stea cu copiii, Dominic este si la gradinita. Asa ca, din acest punct de vedere, lucrurile sunt bine organizate astfel incat sa pot sa ma ocup si de studio, concerte, muzica, sedinte foto, videoclipuri.

ELLE: Ce iti lipseste in acest moment din viata?

Antonia: Sa o am pe fetita mea Maya alaturi de mine. Este cea mai mare dorinta a mea.

I will always love this picture! #littlebodybigheart ❤️

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

ELLE: Implinesti 28 de ani. Ce iti doresti cel mai mult sa primesti cadou?

Antonia: Nu m-am gandit la anumite cadouri fizice. Imi doresc sa ii stiu pe toti cei dragi bine si alaturi de mine, imi doresc sa imi bucur in continuare fanii si publicul cu piesele mele, sa am concerte.

ELLE: Cum te mentii in forma?

Antonia: De obicei, merg la sala, ma antrenez si cu Alexandru, uneori si acasa mai facem exercitii. Dar acum, de cand sunt concurenta la „Uite cine danseaza”, dansul ramane principala activitate fizica. Dansez ore intregi in fiecare zi 🙂

Screen Shot 2017-04-12 at 11.49.38

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle