#ELLEwhosnext: Tibi Vintur

Afla de azi, prin intermediul proiectului exclusive #ELLEwhosnext, care sunt tinerii creative pe care trebuie sa ii urmaresti!

#ELLEwhosnext: Tibi Vintur

Tibi Vintur are 20 de ani, este student, fotograf, si adora ceea ce face. Aceasta este si motivul pentru care nu se plictiseste niciodata. Traieste fotografie, face fotografie si ii place sa lucreze cu oamenii.

ELLE: Unde ai studiat fotografia? Care este cel mai important lucru pe care l-ai aflat pana acum despre fotografie?
Tibi Vintur: Sunt inca student, in anul II, in cadrul Universitatii de Arte George Enescu din Iasi, însa sunt pe principiul ca fotografia nu se invata, ci se descopera, principiu de care m-am si convins de-a lungul timpului. Consider ca cel mai important lucru este sa stii cum sa pui in lumina potrivita ceea ce vrei sa surprinzi.

ELLE: Despre ce este vorba in proiectul tau pentru ELLE who’s next?
T.V.: In proiectul pentru ELLE who’s next am vrut sa surprind naturaletea si inocenta femeii, in mod subiectiv esenta unei frumuseti deosebite.

ELLE: Ce te-a inspirat cand ai realizat editorialul?
T.V.: Am fost inspirat foarte mult de lumina din locatia in care am realizat fotografiile, dar si de frumusetea naturala a modelului ales.

ELLE: Ce te inspira azi?
T.V.: Consider ca ma inspira delicatetea, senzualitatea si nonconformismul. Femeia moderna, in conceptia mea, este definita de frumusetea naturala, lucru care depinde in mare parte de atitudine si de încrederea in sine, din ce in ce mai rar intalnite in ziua de azi.

ELLE: Care sunt, din punctul tau de vedere, principalele calitati pe care ar trebui sa le aiba o fotografie fashion in zilele noastre?
T.V.:
O fotografie fashion ar trebui sa inspire fashion, iar prin aceasta afirmatie ma refer la faptul ca ar trebui sa iti capteze atentia intr-un mod subtil, sa iti starneasca creativitatea ca si spectator si sa te inspire in a face ni;te alegeri demne de admiratia celor din jur.

ELLE: Care sunt fotografii pe care ii admiri?
T.V.
: Fotografii pe care ii admir sunt Mario Testino, David Lachappelle, Steven Meisel. De asemenea, imi gasesc inspirația si in fotografia de moda din anii ’60 – ’90, iar unii din fotografii mei sunt Peter Lindbergh si Annie Leibovitz.

ELLE: Pe cine ti-ar placea sa fotografiezi?
T.V.
: Imi este greu sa decid, însa acum, Kate Moss, Coco Rocha sau Rihanna au acel ceva ce ma atrage si ma inspira si tocmai de aceea mi-as dori sa le fotografiez. E vorba de o frumusete naturala si in acelasi timp de acea atitudine puternica, directa si totusi foarte simpla.

ELLE: La modul ideal, unde te vezi, din punct de vedere profesional, peste cinci ani?
T.V.:
La un mod foarte ideal, lucrul la care aspir este de a fotografia pentru cele mai prestigioase branduri de fashion din lume, dar de asemenea si pentru cele mai cunoscute publicații.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle