#ELLEwhosnext: Calin Andreescu

Afla de azi, prin intermediul proiectului exclusiv #ELLEwhosnext, care sunt tinerii creativi a caror munca trebuie sa o cunosti!

#ELLEwhosnext: Calin Andreescu

Calin Andreescu este un tanar inginer automatist pasionat de fotografia de beauty. O practica de aproximativ doi ani si, dupa cum veti vedea din proiectul White Cloud (exclusiv pe contul de Instagram @ELLEromania), o face cu folos.

ELLE: Unde ai studiat? Care a fost cel mai important lucru despre fotografie pe care l-ai invatat in scoala? Dar din practica fotografiei?
Calin Andreescu: Am studiat la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, iar in cea mai mare parte tehnica, stilul si lumina in fotografie mi le-am dezvoltat singur, neavand corp comun cu ceea ce invatasem in facultate. Practica fotografiei pot spune ca m-a invatat faptul ca tot timpul rezultatul poate fi unul si mai bun, indiferent de ceea ce ai obtinut pana in prezent.

ELLE: Despre ce este vorba in proiectul tau?
C.A.: Povestea si conceptul acestui editorial se invart in jurul culorii alb si a nuantelor deschise, respectiv modul de a expune aceasta culoare prin contrast si prin tinutele alese de stilistul Diana (Flore).

ELLE: Care crezi ca sunt principalele calitati pe care ar trebui sa le aiba o fotografie relevanta de fashion/beauty in zilele noastre?
C.A.: Cred ca in ziua de azi o imagine buna de fashion/beauty trebuie sa fie realizata astfel incat sa capteze atentia inca de la prima vizualizare, intr-un mod pozitiv. Trebuie insa sa realizezi asta in propriul tau stil – consider ca acest aspect este fundamental in definirea ta ca artist.

ELLE: Ce te inspira azi? Ce te-a inspirat atunci cand ai facut fotografiile din proiect?
C.A.: Debuturile muzicale ale lui Rhye si ale celor de la Future Islands, respectiv sentimentele puternice aferente acestora – in special tristetea. Cat despre proiectul de fata, a fost gandit inca din iarna, reprezentand culorile predominante acestui sezon.

ELLE: La modul ideal, unde te vezi peste cinci ani?
C.A.: Evit sa vorbesc despre planurile si proiectiile mele pe termen lung, chiar daca imi sunt bine stabilite. In principiu ma vad facand in continuare ce-mi place, completandu-mi portofoliul cu alte aparitii locale si internationale in reviste de profil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle