#ELLElovesBucharest: locurile preferate ale designerului de interior Anda Roman

Afla care sunt locurile preferate ale Andei Roman, designer de interior si o sensibila iubitoare de frumos.

#ELLElovesBucharest: locurile preferate ale designerului de interior Anda Roman
  • Cafeneaua preferata: Rue du pain. Are ceva locul acela, cred ca e vorba de proprietari (Oana si Matei), care reusesc sa imprime locului o anumita atmosfera: nepretentioasa, relaxata, cool.
  • Restaurantul preferat: oscilez intre Casa di David si Frudisiac. Frudisiac raspunde foarte bine nevoii mele de a consuma multe legume si hrana vie. Casa di David este mai clasic, insa ramane un loc in care se gateste foarte bine si serviciile sunt profesioniste, intr- un mod relaxat. Proximitatea apei este un mare plus.
  • Muzeul preferat: Muzeul Satului este primul pe lista mea. Mi se pare un muzeu extraordinar si mi-ar placea sa vad o comunicare mai activa din partea celor de acolo. Cred ca ar putea initia tot felul de proiecte, pe plan local si national. Cel putin asta mi-as dori eu.
  • Magazinul preferat: Creator d’Emotion, pentru acel ceva pe care Alexandra (proprietara lui) il imprima spatiului. Magazinul Bonpoint din Bucuresti este si el pe acelasi loc.
  • Spa-ul preferat: eu merg la Clubul Francez pentru sport, inot, masaje. Merg acolo de multi ani, asa ca m-am obisnuit si ma simt ca acasa.
  • Cinematograful preferat: marturisesc ca am o placere foarte mare sa vad filmele la sala VIP de la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. De cand ma stiu, am avut o latura foarte alintata, care a gasit satisfactie in mici placeri de genul asta.
  • Mall-ul preferat: eu nu am un mall preferat. De fapt, nu imi plac mall-urile, in general. Cred ca vin cu un fel de consumerism compulsiv, dar atunci cand iau si eu parte la acest consumerism, ma duc la Baneasa Shopping City.
  • Parcul preferat: Herastrau. Imi place sa fac ture de parc . Exista portiuni ale parcului care par salbatice. Se aude zgomotul vantului printre copaci, ciripitul pasarilor, veveritele misuna libere pe langa tine…
  • Gym-ul preferat: Clubul francez (din aceleasi motive enumerate mai sus).

Foto: Meghan Currier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle