Elle Mariaj NR.7

Intotdeauna un ghid pentru o nunta perfecta, noul numar Elle Mariaj, nu se lasa mai prejos decat cele anterioare si iti prezinta nu mai putin de 90 de adrese( fashion, beauty, accesorii,flori, torturi,cadouri, dj) ca tu sa ai parte de nunta pe care ti-o doresti.

Elle Mariaj NR.7

 Descopera in paginile revistei Elle Mariaj tendintele pe 2010 ale rochiilor de mirese create de catre cei mai mari designeri.

Citeste la Ghidul miresei Elle din experientele si secretele organizarii nuntii, a cinci mirese pentru a avea si tu parte de o petrecere pe masura.                                                     

Marry me! Este titlul unui fashion story unde abunda rochiile sofisticate din matase si accesoriile opulente din cuart, perlele naturale, ca sa nu mai vorbim de lenjeria provocatoare din dantela Chantilly, care cu siguranta te pot inspira sa fii o mireasa rebela dar  sofisticata.

 

 

 

Fotograf: Gabi Hirit
Fashion editori: Domnica Margescu si Marian Palie

 

Duci lipsa de idei sau nu te poti hotari in privinta machiajului pe care il doresti la nunta ta? Rubrica elle beauty, iti poate rezolva aceasta dilema  prezentandu-ti o serie de machiaje, realizate de catre make-up artistii care au gasit ca sursa de inspiratie patru frumuseti legendare: Diane Keaton, Lauren Hutton, Tippi Hedren si Katherine Hepburn.

 

 

Fotograf: Philippe Salomon
Producatori: Tracy Mantigny, Cornelia Adams
Text: Catalina Pavel

      

"Accesoriile unei nunti de vis" nu pot fi decat torturile si buchetul miresei. Echipa Elle a facut o selectie a celor mai inspirate si spectaculoase buchete de mireasa si torturi, pentru ca nunta ta sa incite simturi.

 

 

 

 

Fashion Editori: Domnica Margescu si Cristina Craciun
Fotograf: Sebastian Enache

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle