ELLE MAN NOIEMBRIE 2013

Cele mai hot tendinte in moda, design, produse cosmetice, plus accesorii hi-tech.

ELLE MAN NOIEMBRIE 2013

ELLE MAN FASHION – TENDINTE TOAMNA-IARNA 2013/2014 – Carouri, accente galbene, piele si influente rock – acestea sunt principalele tendinte in moda masculina pentru urmatorul sezon.

ELLE MAN FASHION – STYLE SPY – Sase barbati, sase personalitati distincte, sase stiluri diferite. Afla cine sunt, cum se imbraca si care sunt designerii lor preferati.

ELLE MAN GADGET – 10 APLICATII PENTRU BARBATII DESCURCARETI – Ce-i acela un poloboc, unde se gaseste Casiopeea sau din ce se prepara un cocktail par intrebari-capcana pentru tine? Nu si daca ai raspunsurile la purtator.

ELLE MAN INTERVIU – EXPERIMENTELE LUI TOM WILSON – In timp ce tinerii romani viseaza sa plece in Occident, pentru a-si face o cariera, Tom Wilson, simpaticul colaborator al revistei ELLE, crede (de zece ani incoace) ca Romania ii ofera sansa de a-si explora creativitatea si de a face lucruri care in Anglia i-ar fi fost mult mai greu accesibile.

ELLE MAN SOCIAL – EVREU.FIRESTE. – Privita din afara, Romania e o tara a paradoxurilor. Desi pare ca s-a desprins definitiv de prejudecatile trecutului si s-a dicichisit in haine noi, totusi, din cand in cand, se arata lumii in posturi socant de anacronice.

ELLE MAN SPORT – IDOLII CAZUTI – Stim de ce ne place sportul. Dar, cum consumam cu mai multa pasiune povestea unui sportiv cazut decat un meci formidabil, nu ne e la fel de clar de ce ne place ca sportivii sa nu fie, pana la capat, eroi.

ELLE MAN HEALTH – SECRETELE ABDOMENULUI PLAT – Regulile unui abdomen plat, cu patratele vizibile sau discrete (dupa caz), sunt foarte simple si usor de pus in practica. Si nu, nu va trebui sa recurgi la nici un truc ciudat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle