Editia a XII-a a Concursului National”Tanarul Jurnalist al Anului”

Freedom House Romania, impreuna cu Edipresse AS Romania si Vodafone Romania -sponsor fondator, anunta cea de-a XII-a editie a concursului "Tanarul Jurnalist al Anului".Concursul este adresat tinerilor jurnalisti din intreaga tara, care scriu in presa tiparita siin presa online, iar inscrierile se pot face pana la data de 26 mai 2010.
 

Editia a XII-a a Concursului National”Tanarul Jurnalist al Anului”

Pentru inscriere, candidatii sunt invitati sa trimita 3 articole, publicate in editiile print sau online, in cursul anului 2009. Fiecare articol trebuie insotit de un scan sau o fotocopie si un link, precum si de o prezentare a experientei profesionale in maxim o pagina. In cazul articolelor online, vor fi acceptate exclusiv cele publicate pe site-uri de specialitate. Postarile de pe blogguri, de orice tip, nu sunt eligibile.

Articolele trebuie sa fie la prima participare la un concurs de acest gen.

Candidatii se pot inscrie la o singura sectiune din concurs. De asemenea, candidatii care aucastigat Marele Premiu in cadrul editiilor anterioare nu mai pot participa la concurs.
Pentru fiecare sectiune in parte, va fi desemnat cel mai promitator tanar jurnalist (varsta maxima 35 de ani) care a publicat, in cursul anului 2009, articole tratand subiecte din domeniile stabilite.

Concursul este adresat tinerilor jurnalisti din intreaga tara, care scriu atat in presa tiparita cat si in presa online.

Sectiunile celei de-a XII-a editii a concursului sunt:
1. CULTURA (sectiune sustinuta de Vodafone Romania)
2. IT&C SI TEHNOLOGIE (sectiune sustinuta de Vodafone Romania)
3. ACTUALITATE INTERNA (sectiune sustinuta de organizatori si sponsori)
4. FINANTE (sectiune sustinuta de UniCredit Tiriac Bank)
5. POLITICA EXTERNA SI AFACERI EUROPENE (sectiune sustinuta de Rompetrol)
6. MEDIU/ECOLOGIE (sectiune sustinuta de Antalis Romania)

Inscrierile se vor face pana la data de 26 mai 2010 astfel:

* prin posta: Freedom House Romania,
Bd. Ferdinand, nr.125, sector 2, Bucuresti, cod postal 021396
* prin e-mail: tja@freedomhouse.ro, cu mentiunea "Pentru TJA 2010, sectiunea…"

Jurizare si premiere:

Selectia articolelor va fi facuta de un juriu specializat, format din persoane cu experienta in mass-media. Juriul va avea in vedere tehnica jurnalistica, precum si capacitatea jurnalistilor de a genera subiecte si dezbateri pe marginea acestora.

Pentru fiecare sectiune se va oferi un Mare Premiu in valoare de 4.000 de lei.
In cazul in care juriul ajunge la concluzia ca niciun articol inscris la o anumita sectiune nu intruneste calitatile asteptate,

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din lifestyle