Editia a V-a Romanian Design Week: 200 de proiecte si 150 de designeri

Romanian Design Week a ajuns la cea de-a 5-a editie, si pentru ca aceasta este una aniversara, promite un eveniment inedit.

Editia a V-a Romanian Design Week: 200 de proiecte si 150 de designeri

Cel mai mare eveniment destinat promovarii designului romanesc a ajuns la cea de-a 5-a editie. Romanian Design Week va prezenta, anul acesta, 200 de proiecte create de 150 de designeri, graficieni si arhitecti, in perioada 20-28 mai.

Spatiul principal al expozitiei de anul acesta, pe numele sau Cartierul Creativ, este cel mai nou proiect marca The Institute – cel mai nou Concept Store Mega Image, semnat de arhitectul Attila Kim, pe strada Grigore Cobalcescu, numarul 45. De asemenea, Romanian Design Week va include in programul sau si un circuit al evenimentelor si spatiilor ce promoveaza designul si toate disciplinele acestuia, dedicate atat publicului larg, cat si profesionistilor

Expozitia centrala Romanian Design Week, precum si expozitiile din spatiile conexe, reunesc cele mai bune proiecte de design din domenii precum arhitectura, urbanism, design de obiect, design hibrid, design grafic si ilustratie, design vestimentar si design de produs.

Selectia lucrarilor a fost facuta de catre organizatori alaturi de un board de consultanti din care fac parte: Adrian Soare, arhitect partener SYAA, Domnica Margescu, director de moda si Maurice Munteanu, editor de moda Elle Romania, Mihai Gurei, Creative Director si owner Intro, Ovidiu Hrin, Synopsis, Stefan Ghenciulescu, arhitect, publicist si cercetator in domeniul arhitecturii si urbanismului, redactor-sef al revistei Zeppelin, conferentiar universitar in cadrul UAUIM, Andreea Badala, Fashion Designer-ul din spatele brandului MURMUR, Emilian Cartis, Product Designer leading Product Design + Innovation pentru PepsiCo Europe, initiatorul Design Council Romania si Stefan Vasilachi, Group Creative Director, Geometry Global.

In domeniul arhitecturii, in expozitie vei intalni 41 proiecte semnate de 32 studiouri. La design grafic si ilustratie peste 40 de designeri si studiouri de design prezinta peste 50 de lucrari, iar la design de produs, peste 35 de designeri si studiouri expun si lanseaza peste 55 de proiecte. Bineinteles ca ajungem si la design vestimentar, iar aici 20 de designeri isi prezinta cele mai recente colectii.

Romanian Design Week este evenimentul anual care promoveaza designul romanesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic si cultural, asa ca asigura-te ca nu ratezi acest eveniment!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle