Două pensionare din Rusia fac valuri pe internet cu dansul lor, iar motivul este surprinzător

Două pensionare din Rusia s-au filmat în timp ce dansau, iar motivul pentru care au făcut acest lucru este surprinzător.

Două pensionare din Rusia fac valuri pe internet cu dansul lor, iar motivul este surprinzător

Două pensionare din Rusia s-au filmat în timp ce dansau pe melodia lui Benny Benassi, Satisfaction'. Clipul este unul amuzant desigur, însă în spatele lui se ascunde o poveste despre guvernul din Rusia și decizia controversată de a pedepsi mai mulți cadeți din cadrul unei academii de aviație.

Mai mulți cadeți ai unei academii de aviație s-au filmat în lenjerie în timp ce dansau pe cunoscuta melodie Satisfaction'. Aceștia au publicat videoclipul, însă gestul lor a fost aspru criticat de guvernul rus. Autoritățile au considerat că este un lucru imoral ceea ce au făcut și aceștia riscau să fie eliminați din programul din care făceau parte.

Reacția guvernului rus nu a făcut în schimb nimic altceva decât să provoace și alte persoane să le urmeze exemplul. Mai mulți oameni, printre care și Natalia și Ksenia, cele două pensionare, s-au alăturat mișcării tinerilor și s-au filmat dansând. Acestea au atras atenția și asupra faptului că pensionarii din Rusia nu trăiesc foarte bine.

Printre cei care au sprijinit inițiativa se numără pompiere, asistente sau oameni simpli.

Citește și:
EXCLUSIV: Robin Campillo, regizorul 120 BPM: „Eram văzuți ca inamicii societății'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle