De ce a purtat Joy Villa un fetus pe rochie la Grammy 2018?

Unul dintre puținele statement-uri fashion de pe covorul roșu al premiilor Grammy a venit din partea lui Joy Villa, cântăreața ale cărei apariții sunt mai notabile decât producțiile ei muzicale.

Ioana Ulmeanu Editorial de Ioana Ulmeanu

Joy Villa este cântăreață, dar nu trebuie să te îngrijorezi dacă nu îi cunoști piesele. Asta pentru că dintotdeauna ținutele ei sunt mai vizibile decât melodiile. Dacă nu mai ții minte, îți spunem noi că în 2015, tot la Grammy, a purtat o rochie transparentă portocalie care a ridicat câteva sprâncene. Iar în 2016 a ales un fel de schelet dubios. Și, în 2017, ca să își sublinieze susținerea pentru președintele Donald Trump, a ales o rochie albastră pe care era scris chiar mesajul de campanie al acestuia, Make America Great Again.

Pentru că această modalitate de a atrage atenția a funcționat, imediat după eveniment Joy Villa a atins locul 1 la descărcările de pe Amazon pentru piesa ei, I Make the Static. Iar anul acesta cântăreața a ales să își mai încerce încă o dată norocul, purtând încă o rochie cu mesaj. Ținuta ei albă Pronovias a fost pictată (din ce se pare, manual) cu un fetus înconjurat de o placentă în nuanțele curcubeului și accesorizată cu o poșetă albă pe care era desenat mesajul Choose Life.

În felul acesta, Joy Villa s-a arătat încă o dată cât se poate de conservatoare, alegând celebrul slogan anti-avort. Cântăreața (care a declarat în trecut că a votat pentru președintele Barack Obama și l-a susținut pe Bernie Sanders până la retragerea acestuia din cursa pentru președinție) a devenit o susținătoare ferventă a lui Donald Trump, iar acum pare că îi împărtășește și vederile privind dreptul femeilor de a decide asupra propriilor corpuri.

Asta în vreme ce în Statele Unite progresul înregistrat în ultimele decenii privind dreptul la avort este din ce în ce mai restricționat, cu unele dintre cele mai mari state ajungând să aibă foarte puține clinici în care se fac avorturi în condiții de siguranță. Dar, hei, nu e treaba lui Joy Villa să se gândească la asta. Sloganul purtat de ea contrazice și opțiunea celor mai mulți dintre participanți la Grammy 2018 de a purta trandafiri albi, o inițiativă care apără drepturile femeilor din industrie.

Ca dovadă că Joy Villa nu are chef de astfel de prostii, ea insistă că a alege viața' este cea mai bună opțiune, chiar și atunci când foarte multe femei recurg la avorturi în condiții nesigure și când multe și-au pierdut viața în urma acestor proceduri. Într-un interviu acordat Fox News, Villa a declarat: Sunt o femeie care susține viața. Anul acesta aleg să fac o declarație pe covorul roșu, așa cum fac întotdeauna. Totul pentru viață!'.

La sfârșitul anului trecut, Joy Villa a anunțat și că se gândește să candideze pentru un loc în congres, din partea partidului republican, o veste susținută pe Twitter chiar de președintele Trump. Însă destul de mulți republicani au renunțat să o susțină, după ce a declarat că șeful de campanie al lui Trump, Corey Lewandowski, a agresat-o sexual.

Dar probabil că Joy Villa nu își imaginează că aceste comportamente sunt firești într-un partid care în mod tradițional preferă ca femeile să tacă… dacă nu au de spus ceva în favoarea lor. Villa a mai spus că, dincolo de a se opune avorturilor, este pentru cel de-al doilea Amendament (care privește dreptul oricui de a purta arme), pentru libertatea religioasă, împotriva traficului de ființe umane și a imigrației ilegale.

Citește și:
Ce vedete și-au asortat trandafiri albi la ținute la Grammy 2018?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle