De ce nu trebuie sa te simti vinovata daca te indragostesti de cel mai bun prieten

Va cunoasteti de mult timp, stiti o multime de lucruri unul despre celalalt, impartasiti acelasi grup de prieteni si aveti hobby-uri comune. Insa, de ceva timp, prietenul tau cel mai bun incepe sa iti semene cu ceva mai mult decat un minunat partener de discutii.

De ce nu trebuie sa te simti vinovata daca te indragostesti de cel mai bun prieten

Apoi, realizezi intr-o zi ca e posibil sa fii indragostita. Iata 3 motive pentru care nu ar trebui sa te simti vinovata daca vezi in prietenul tau un potential iubit.

Toti ne dorim afectiune

Poate nu esti chiar genul care incepe sa planga la o scena romantica, insa fiecare din noi ascunde o latura sensibila care tanjeste dupa iubire. Simtim nevoia sa avem pe cineva aproape, cineva care sa ne inteleaga si cu care sa avem lucruri in comun.

Trecerea de la o prietenie frumoasa la dragoste poate fi uneori o combinatie de succes, pentru ca ce poate fi mai bun decat un prieten adevarat care iti este si iubit in acelasi timp?

Dragostea nu poate fi controlata

Este imposibil sa iti impui de cine poti sau nu sa te indragostesti. Uneori, petrecand mult timp impreuna alaturi de o persoana pur si simplu iti poti da seama ca ti-ai dori mai mult. Daca sentimentul este reciproc, esti chiar o norocoasa.

O relatie dureaza mai mult atunci cand ajungi sa cunosti o persoana

De multe ori, la inceputul unei relatii stim prea putine lucruri despre celalalt si poate sa treaca destul de mult timp pana incepi sa il cunosti cu adevarat. A te indragosti de un prieten nu trebuie sa iti strice automat relatia pe care o aveati. Incearca sa ai o discutie cu el si spune-i ce simti insa, daca el nu simte acelasi lucru, ar fi mai bine sa te indepartezi pentru o vreme. Astfel iti vei da seama ce ai de facut si daca poti ramane in continuare amica lui!

Text: Dora Chelariu

Foto: Shutterstock

Recomandari
Mai multe din lifestyle