De ce merita sa astepti o relatie adevarata

Sa astepti marea dragoste poate fi frustrant, dar, pana la urma, nu esti contra-cronometru in cursa „fericirii pana la adanci batraneti”.

De ce merita sa astepti o relatie adevarata

5. Ai propria ta voce.

Atunci cand te casatoresti la o varsta frageda, e usor sa fii dominata de o sora mai mare si mai autoritara sau de o soacra afurisita. Cand esti mai matura, descoperi ca ai propria ta voce si nu ti-e teama sa ti-o faci auzita. Cu alte cuvinte, nimeni nu-ti va putea impune meniul de la nunta sau lista invitatilor!

6. Stii in ce merita sa investesti.

Dupa o perioada mai lunga sau mai scurta in care ai fost single, vei fi pregatita sa te implici intr-o relatie „trup si suflet'. Vei aprecia valoarea iubirii adevarate si a unei relatii de calitate si vei fi gata sa investesti tot efortul necesar pentru a mentine o relatie pe drumul cel bun.

7. Stii sa ai tu insati grija de tine.

Ori de cate ori vei fi confruntata cu o situatie dificila, vei fi in stare sa-ti porti singura de grija, fara sa te plangi sau sa pasezi responsabilitatea si, eventual, rezolvarea situatiei catre partenerul tau.

8. Lucrurile cu adevarat bune merita sa astepte.

Ai asteptat marea dragoste, in loc sa accepti un compromis si poate chiar sa suferi intr-o relatie nefericita. Pana la urma, probabil exista un adevar in acea zicala care spune ca lucrurile bune vin la oamenii care au rabdare. Asa ca tine-ti mintea si inima deschise catre marea dragoste si, cu siguranta, vei gasi barbatul din visele tale, probabil in cel mai neasteptat loc. Intre timp, bucura-te de ceea ce are sa-ti ofere viata. Pana la urma, care-i graba?

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle