De ce insala femeile… din perspectiva unui barbat

In redactia ELLE suntem o gasca de fete (cu o singura exceptie). Cum de doua luni avem un baiat printre noi (care face un stagiu de internship), am profitat ca sa aflam de la el cat mai multe despre felul in care gandeste sexul opus. Azi l-am intrebat de ce crede el ca ne inselam partenerii. Nu ca am face-o. Doar asa, teoretic...

De ce insala femeile… din perspectiva unui barbat

Fie ca e vorba de un barbat sau chiar despre o alta femeie, raspunsul la intrebarea „De ce insala o femeie?' este destul de simplu: ceva in topografia relatiei voastre s-a schimbat.

Problema asta apare mereu, oriunde si la oricine, avand in vedere ca oamenii nu sunt roboti si nu pot oferi un pachet de servicii complete si neschimbate pentru o perioada mai lunga de, probabil, cateva ore. Ea se poate materializa intr-o cearta, o discutie calma, sau pur si simplu o serie de exagerari care se sfarsesc cu unul dintre voi devenind infidel; sau intr-o sumedenie de alte moduri.

In ceea ce ma priveste cred ca femeile si barbatii sunt aproape la fel in privinta asta, adica ambii pot insela din aceleasi motive. Cunosc atat barbati cat si femei care si-au inselat partenerul pentru ca viata sexuala era nesatisfacatoare, sau pentru ca intervenise plictiseala, sau pentru ca ceea ce se numeste comunicare nu mai exista, iar apropierea de oricare din aceste subiecte genera o serie de isterii din partea celuilalt.

Cunosc atat barbati cat si femei care au inselat pentru ca erau satui sa fie jucati pe degete si folositi, sa fie impinsi de la o extrema emotionala la alta, sau pentru ca atentia lipsea cu desavarsire. La urma urmei nimanui nu-i place sa fie ignorat constant cate 48 de ore, apoi sa primeasca declaratii de dragoste, indiferent de scuze. La un moment dat creierul tau realizeaza ca astea doua se bat cap in cap.

Pentru ca nu vreau sa hranesc cliseul si sa continui insirand o serie de intamplari ale unor cunoscuti, voi face, in schimb, o scurta lista.

De ce insala femeile?

Pentru ca nu ai simtul umorului, iar asta e un chin imposibil de suportat mai mult de vreo luna. Iar ca sa fie o luna sexul trebuie sa fie al naibii de bun.

Pentru ca nu esti bun la pat. Iar in punctul asta e cel mai greu sa ajungi, dar daca ai facut-o, imi pare rau pentru tine.

Pentru ca nu ai nici cea mai mica urma de gusturi indiferent daca este vorba de haine, parfumuri, arta, muzica, gastronomie, literatura, destinatii de vacanta etc.

Pentru ca habar nu ai sa vorbesti. Continui sa cred ca cea mai importanta intr-o relatie este comunicarea, iar cine spune ca asta este o aberatie probabil adoarme imediat dupa sex sau porneste televizorul imediat dupa cina.

Pentru ca esti un siropos incurabil si atat de romantic incat probabil pana si o domnisoara educata din secolul 17 te-ar gasi nepotrivit.

Pentru ca esti atat de dur si cladit din beton armat incat pana si Hemingway sau chiar Mike Tyson ti-ar spune sa o iei mai incet.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din lifestyle