Dă restart carierei tale în unul dintre aceste 5 domenii!

Sperăm că această perioadă tulbure a avut și părți bune pentru tine. De-a lungul ultimelor săptămâni în care parcă lumea s-a oprit în loc, mizăm pe faptul că ți-ai luat un strop de timp și pentru a reflecta puțin și asupra viitorului tău profesional. În cazul în care anumite aspecte din prezent te nemulțumesc, poate ar fi momentul pentru o schimbare.

Dă restart carierei tale în unul dintre aceste 5 domenii!

Dacă nu ești fericită în domeniul curent în care lucrezi, te afli momentan între joburi sau ești la început de drum în carieră, atunci ținem să-ți dăm de veste că lucrurile încep încet-încet să se așeze pe piața muncii. Ba chiar, numărul de joburi s-a dublat pe platforma eJobs.ro astfel încât e o idee numai bună să-ți pui în ordine CV-ul și să începi să aplici.

5 domenii de activitate în cadrul cărora vei găsi negreșit anunțul potrivit pentru tine:

VÂNZĂRI
CONSTRUCȚII
CALL CENTER/BPO
IT
LOGISTICĂ

Creșterea impresionantă a numărului de anunțuri de angajare se datorează și unei oferte în ediție limitată lansată de eJobs România după Paște. Aceasta le permite angajatorilor să publice mai multe joburi. Acum ai de două ori mai multe locuri de muncă disponibile pe eJobs.ro, iar tu ai mai multe opțiuni din care să alegi! Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni îți puseseși majoritatea planurilor de carieră pe pauză și așteptai cu înfrigurare știrile pentru a descoperi noi decizii guvernamentale, acum îți poți da voie să visezi din nou la jobul ideal care să te împlinească pe toate planurile. Și e un moment excelent să intri pe platformă pentru a accesa fix acele domenii de activitate care te interesează și să-ți găsești următorul tău loc de muncă!

3 pași care te ajută să-ți crești șansele de a obține un job mai bun

Simți că CV-ul tău ar avea nevoie de o reîmprospătare? Ți-ar plăcea să fii ghidat printre sutele de joburi de o persoană avizată? Ți se oferă o mână gratuită și specializată de ajutor!

• Sună la 021.9124 (tarif normal), oricând de luni până vineri, între orele 09:00-17:00
• Vorbește cu un operator eJobs, care îți va completa gratuit CV-ul
• Spune-i ce joburi te interesează, iar acesta te va ajuta să găsești cele mai potrivite locuri de muncă. Cam atât de simplu e!

Text: Diana Mărășoiu
Foto: Ejobs

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle