Cum sa decodezi flirtul – cele 6 reguli de baza ale flirtului

De cele mai multe ori, atunci cand esti la o intalnire, nu reusesti sa iti dai seama daca persoana cu care te-ai intalnit flirteaza sau nu cu tine, daca o interesezi cu adevarat sau nu.

Cum sa decodezi flirtul –  cele 6 reguli de baza ale flirtului

Cateodata, nu iti dai seama nici tu daca flirtezi sau nu. Iata 6 semne care iti arata cand ai de-a face cu un flirt.

1. Atingerea

Atingerea este cel mai intalnit semn al flirtului. Daca te atinge usor, subtil si spontan, trebuie sa stii ca flirteaza cu tine. O atingere usoara ca raspuns ii va arata ca si tu esti atrasa de el.

2. Apropierea

Daca persoana cu care esti la intalnire se apropie tare de tine si, din nou, fara un motiv anume, atunci trebuie sa fii atenta, deoarece flirteaza cu tine. Soptitul la ureche, asezatul foarte aproape sau aplecarile usoare atunci cand iti vorbeste sunt semne de flirt.

3. Intimidarea

Cand unul dintre parteneri roseste sau se simte intimidat, este clar ca exista o atractie. Daca miscarile unuia il fac pe celalalt sa roseasca sau sa devina foarte timid, flirtul exista. Fii atenta daca persoana cu care ai iesit are astfel de reactii, deoarece atunci vei fi sigura ca i-ai placut.

4. Stralucirea din ochi

Ce este mai frumos la o intalnire decat sclipirea din ochi a celuilalt? Cand ochii sunt luminosi, blanzi, cu o emotie si o voiosie anume, este sigur ca ai de-a face cu un flirt. Persoana de langa tine este in mod vizibil atrasa de tine si ii face o deosebita placere sa petreaca timp cu tine.

5. Disponibilitatea

Atunci cand doreste sa isi arate interesul fata de tine si disponibilitatea, va incerca sa-ti sugereze in diferite moduri faptul ca este singur. Daca se arata foarte interesat sa iti clarifice acest lucru, este evident ca este atras de tine. Incearca sa iti dai seama daca si tu ai acelasi interes si ofera-i semnele necesare.

6. Complimente

Cand doua persoana flirteaza, nu se mai opresc din a-si face complimente unuia altuia. Daca observi ca persoana cu care ai iesit iti complimenteaza tinuta, manierele sau un comportament anume, este in mod cert atrasa de tine. Daca, la randul tau, nu te poti abtine sa ii faci un compliment, cu siguranta esti interesata.

Foto: Shutterstock

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle