Cum sa atragi atentia unui barbat, conform stiintei

Daca au trecut deja luni de zile de cand statutul tau de single nu se schimba, ei bine, a sosit momentul sa faci niste schimbari considerabile in viata ta.

Cum sa atragi atentia unui barbat, conform stiintei

Care sunt modalitatile dovedite stiintific si conform carora o femeie atrage un barbat? Iata-le scrise mai jos.

Razi la glumele lui

Simtul umorului e sexy atat pentru barbati, cat si pentru femei, doar ca in moduri diferite. Cercetarile recente ne sugereaza ca, in timp ce barbatii si femeile afirma ca le place simtul umorului la potentialul partener, ei se refera la lucruri diferite. Femeile tind sa prefere barbatii care le fac sa rada, in timp ce barbatii prefer femeile care rad la glumele lor. Asadar, ne putem stimula atractivitatea prin a rade mai des.

Fa pe inabordabila

Ai auzit-o deseori pe mama ta spunanadu-ti: „Fii misterioasa, nu te lasa asa usor'. Acum vine stiinta sa iti spuna acelasi lucru. Cea mai buna strategie este de a-i oferi potentialului partener aceasta parere generala, esti o persoana valoroasa pentru care oricine ar lupta.

Spune-i ca il placi

Daca iti place de el, permite-i sa afle asta. Daca intrebi oamenii despre experientele lor in dragoste, peste 90% iti vor spune ca un factor major a fost reprezentat de descoperirea faptului ca cealalta persoana o place.

Vorbeste despre lucruri personale si emotionale

Data viitoare cand vei merge la o intalnire cu un baiat, tine minte acest lucru astfel incat sa creezi o relatie profunda cu potentialul tau iubit. Pune-i intrebari de genul, „Cum e relatia cu mama ta?', „Ce inseamna o zi perfecta pentru tine?', „Daca maine ai putea obtine o calitate/abilitate in plus, care ar fi aceea?'. Afla ce gandeste si impartasiti-va propriile valori.

Atitudine

Aparent, atitudinea este mult mai importanta decat un corp demn de catwalk. Persoanele care isi semnaleaza disponibilitatea si increderea prin atitudine au mai mult de castigat. Zambetul si contactul vizual sunt cele mai importante lucruri de pe urma carora ambii parteneri capata mari beneficii. E modul prin care atat barbatul, cat si femeia transmit un mesaj romantic. O atingere pe bratul partenerului din cand in cand nu a ranit pe nimeni, sa stii!

Text: Denisa Matei
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle