Crocs lansează saboții KFC – cu tot cu aroma de pui!

Noua colaborare dintre brandul Crocs și restaurantele KFC se anunță a fi frustrant și ireal de... gustoasă!

Crocs lansează saboții KFC – cu tot cu aroma de pui!

Nu am mai putut savura faimoasele aripioare picante de la KFC în restaurant de ceva timp (poate doar pe terasă sau comandând online – mulțumim, pandemie!), însă gustul a venit la noi acasă. Mai nou, e posibil să îl putem lua și cu noi pe stradă; sau, mirosul, cel puțin…

Crocs a lansat o ediție limitată de saboți KFC – pe lângă designul ultra-realist, brandul promite că încălțările vin și cu… mirosul de pui prăjit din celebrul restaurant. Cum s-ar spune, sunt aproape numai bune de mâncat – lucru nerecomandat totuși, după cum chiar cele două branduri au ținut să menționeze.

Noul model a apărut prima dată pe podiumul de la New York Fashion Week din februarie, alături de alte colaborări de același gen precum aceea dintre Supreme și Oreo.

Tot la acel moment, artista MLMA din Coreea de Sud apărea într-o clip publicitar apetisant purtând saboți cu platformă uriașă ce imitau Bucket-ul KFC, totul în timp ce scotea încălțările proaspăt „prăjite” dintr-o baie de ulei încă sfârâind.

Potrivit producătorului, excentricii saboți cu platformă nu sunt de vânzare și au fost trimiși doar anumitor celebrități pentru a promova noile produse. Kim Kardashian le-a primit și ea într-o cutie gigantică din sticlă la începutul lunii martie, atunci când a și postat totul într-un story pe Instagram.

Pentru restul fanilor care își doresc o pereche mai confortabilă de saboți KFC, colecția a fost lansată online de marți și e gata de livrare oriunde în lume. Prețul este de 60 de dolari (nu cu mult mai scumpi decât o pereche clasică de Crocs, la 45 de dolari), iar la comenzile de peste 35 de dolari livrarea este oricum gratuită.

Brandul nu a menționat însă și dacă mirosul ar putea dispărea în timp – un detaliu destul de important pentru posibilii clienți, care au distribuit masiv știrea alături de cele mai hilare comentarii. „Câinii or să iubească asta” sau „Am așteptat asta toată viața” sunt exemple de comentarii lăsate pe Twitter de aceștia, demonstrând că trendul prinde teren.

Citește și:
Noul medic preferat al lui Donald Trump crede în ADN extraterestru, sex cu demoni și tratament cu hidroxiclorochina împotriva COVID-19

Text: Cristiana Daraban
Foto: Crocs

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle