Concordia Charity Event – un eveniment anual în sprijinul copiilor de la Concordia (P)

Pentru al treilea an la rand, Concordia Charity Event a deschis portile salii Constanta din cadrul hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel, joia trecuta, pe 12 Decembrie, pentru a incheia cum se cuvine anul 2013. Cu acelasi scop caritabil, Concordia Charity Event a reusit sa reuneasca si anul acesta oameni cu inima mare, care au oferit bucurie copiilor de la Organizatia Umanitara Concordia.

Organizat ca in fiecare an de catre Societatea Companiilor Hoteliere Grand, evenimentul a debutat cu un spectacol bine pregatit de catre copiii din cadrul Concordia, unde acestia si-au spus povestile de viata intr-un mod inedit, printr-un muzical intitulat Tara Concordia'. Le-a fost alaturi si invitatul special Nicolae Voiculet, care a cantat alaturi de copii si a sustinut un recital la nai.

„Noi toti cei din organizatie dorim sa spunem, prin spectacolul nostru, „multumesc tuturor celor care ne-au ajutat in acest an prin donatii, sponsorizari, voluntariate si numeroase colaborari. Prin toate aceste actiuni ne-ati ajutat si ne-ati sustinut. In anul ce vine, sloganul organizatiei noastre va fi „Imparte painea ta, inspirat de cei care pregatesc zilnic, in brutaria noastra, painea pentru cei 500 de copii din organizatia CONCORDIA – Irina Zaharia, Director al Organizatiei Umanitare CONCORDIA Romania.

Evenimentul a continuat cu o licitatie de obiecte de lux unde cei prezenti au avut ocazia sa liciteze bijuterii si accesorii de la faimoasele branduri italiene Roberto Cavalli si Valentino, voucher pentru infrumusetare de la GETTs Salons, produse de la My House – The Art of Living, bilete la revelionul de la JW Marriott Grand Hotel, tablou in ulei pictat de Simona Patruleasa, bijuterii Kinga Varga, bijuterie Thea Haimovitz sau o croaziera pe Mediteraneana oferita de Bonaventura. La licitatia moderata de catre Artmark, SCH Grand a reusit sa stranga 10.500 euro pentru copii. Printre invitatii prezenti la eveniment, s-au numarat personalitati precum Anca Lungu, Irina Mohora, Simona Patruleasa, Adriana Muraru sau Mioara Radu.

In cadrul evenimentului a avut loc si o expozitiei cu vanzare, de unde s-au putut achizitiona produse handmade realizate de copii si tineri in cadrul Atelierului de Arta, dar si produse de panificatie realizate dupa retete traditionale la Brutaria CONCORDIA. Toata lumea a plecat zambind de la acest eveniment cu o cauza nobila si frumoasa. Pentru al treilea an la rand, Concordia Charity Event Daruieste o noua viata' a reusit sa isi atinga scopul caritabil, multumind frumos tuturor care au fost alaturi in 2013.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle