Concert Sarmalele Reci in Club A, pe 9 februarie

Concertul de pe 9 februarie, din Club A, aduce Sarmalele Reci in fata publicului tanar, studentesc, care a sustinut si consacrat trupa.

 

Concert Sarmalele Reci in Club A, pe 9 februarie

Initial si-au propus sa fie ”un fel de lautari de oras”. Au devenit una din trupele de referinta ale rock-ului romanesc. Prima sala de repetitii le-a fost Club A, trend setter, bastion al elitelor culturale, promotor al conceptelor novatoare.

Au trect 17 ani de atunci. SARMALELE RECI se intorc in Club A, pe 9 februarie.

Pe la 11 seara, Andras Zoltan, Emil Viciu, Dan Georgescu, Gabi Dragan si Mircea Horvat se intalnesc cu publicul studentesc din Club A. De data aceasta nu este deloc o repetitie, ci un concert foarte serios.

Sarmalele Reci vin sa le explice studentilor lucruri esentiale si chiar sa le predea cateva cursuri: putina botanica – ”Ana are mere”, chimie – ”Cocktail Molotov”, ecologie – ”Violeta duce galeata la gunoi”, economie – ”Mi-a facut tata firma”, geografie – ”Blonda din blocul meu”, telecomunicatii – ”Telefonul nu mai suna” si din nou chimie – ”Un sprit de vara”.

Vremurile s-au schimbat,”SARMALELE” sunt tot acide, au gust de ironie, indulcite cu un strop de romantism, dar fiecare isi alege aroma proprie din ele: optimism sau samanta de revolta. Doar din punct de vedere muzical, trupa a castigat maturitate.

De 17 ani, Sarmalele Reci s-a impus ca una dintre cele mai originale si incomode trupe din muzica romaneasca. Intotdeauna trupa s-a reinventat si nu s-a temut de nicio provocare in plan artistic.
iar fanii si-au pastrat respectul si admiratia pentru calitatea si originalitatea pieselor marca SARMALELE RECI.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle