Compromisuri pe care nu trebuie să le faci niciodată într-o relație

A avea o relație serioasă presupune unirea a două vieți, iar când se întâmplă acest lucru compromisurile trebuie făcute de ambele părți.

Compromisuri pe care nu trebuie să le faci niciodată într-o relație

6. Viața sexuală

Dacă și tu, și partenerul tău cădeți de acord asupra importanței intimității atât fizice, cât și emoționale, totul este perfect; dar în cazul în care părerile voastre diferă în legătură cu importanța sexului, iar el nu se ridică la nivelul așteptărilor tale, nu va deveni decât din ce în ce mai greu. Problemele din dormitor care nu sunt rezolvate la începutul relației duc la o viață sexuală nesatisfăcătoare și cel mai probabil la infidelitate.

7. Principiile tale

Cel mai des întâlnită problemă în cupluri este legată de flirturile unuia dintre parteneri cu terțe persoane. În ceea ce privește compromisurle legate de flirt, de obicei încep cu fraza „Tot la mine se întoarce seara acasă' sau „Este doar sociabil/ă'. Flirtul este un semn că partenerul tău are anumite dorințe (fie ele și la nivel social) pe care și le îndeplinește în altă parte. Nu face un astfel de compromis decât dacă, într-adevăr, nu te deranjează flirtul!

8. Genul de relație pe care ți-o dorești

Nu ar trebui niciodată ca partenerul să te oblige să faci lucruri pe care nu ți le dorești. De exemplu: o relație deschisă, un menage a trois, sau orice altceva care te face să te simți inconfortabil. Implicarea unei alte persoane în relația ta este o decizie importantă care poate crea gelozie și nu o legătură mai strânsă.

9. Nevoia ta de comunicare

„E foarte ocupat/ă', „Nu îi place să vorbească la telefon'. Când vine vorba de relații, comunicarea este unul dintre pilonii de rezistență! Dacă tu simți că ai vrea să discuți mai des cu partenerul tău, dar el aparent nu este de aceeași părere, ar putea reprezenta o problemă destul de importantă a relației. De cele mai multe ori ne folosim de scuze și acceptăm o comunicare precară în cuplu, chiar dacă acest lucru ne întristează. Adevarul este unul singur: ar trebui să reprezinți o prioritate!

10. Securitatea ta financiară

Mai ales dacă ai în plan să cumperi o casă, să faci un împrumut la bancă sau să te pensionezi mai devreme, securitatea ta financiară este un lucru important. Cheltuielile excesive ale partenerului sau neatenția cu care acesta își face alegerile financiare pot avea un impact destul de mare asupra relației voastre. Dacă simți că doar tu te implici financiar în relație, este timpul să te gândești la păstrarea separată a banilor sau la planificarea exactă a cheltuielilor comune!

Citește și:
Descoperă dacă EL este sufletul tău pereche, în 4 pași simpli

Text: Ruxandra Urziceanu
Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din lifestyle