Comportamente prin care te sabotezi singură la început de relație. Cel mai probabil el va bate în retragere

La început de relație ești hotărâtă să îl atragi cât mai mult, să-l determini să vrea un viitor cu tine. Dar unele strategii aduc mai degrabă sfârșitul...

Comportamente prin care te sabotezi singură la început de relație. Cel mai probabil el va bate în retragere

În mod clar îl placi, iar acest început de relație e ceva la care visai de multă vreme. Poate te-ai săturat să fii singură, el e un bărbat special și de data asta vrei să faci ceva diferit. De ce? Pentru că istoricul tău relațional nu arată prea bine. Așa că ia-ți puțin timp și reflectează asupra lucrurilor pe care le-ai făcut sau nu atunci când erați în etapa de tatonare, de început și când povestea a devenit cu adevărat una serioasă. Intențiile tale bune nu te-au adus într-o zonă prea fericită și mereu ai dat vina pe bărbați? Privește puțin în propria grădină comportamentală și schimbă ce ține de tine.

Ești prea disponibilă

Asta nu înseamnă că trebuie să joci tot felul de jocuri relaționale stupide, să faci pe intersanta. Ci să nu te mai pui pe tavă, să nu mai fi o carte deschisă din prima. Nu mai există mister, efort, nu mai este intrigat și determinat să te cucerească. Tu ești pur și simplu acolo, la îndemână oricând vrea. 

Ești prea intruzivă

Abordezi o atitudine marcată de control. Nu îi dai spațiu, libertate, vrei să știi exact ce face și când. Îl sufoci. Nu îl lași să se deschidă și să se apropie de tine în ritmul propriu. Forțezi nota și îl asaltezi cu o mulțime de întrebări incomode al căror răspuns nu este pregătit să ți-l dea. Poate pentru asta are nevoie să se construiască un grad mai mare de intimitate emoțională.

Te grăbești

Sunteți de puțină vreme împreună și deja îi propui să vă mutați la tine sau la el. Dacă nu faci asta aduci lucruri la el acasă fără să-l întrebi, îl presezi să lase haine la tine. Faci planuri de vacanță sau sărbători pentru multe luni de acum înainte. Sugerezi să îi cunoști familia sau faci presiuni în acest sens, fără ca el să fi avut cea mai mică inițiativă.

Nu accepți să-l cunoști cu adevărat

Adică nu ești atentă la el ca individ, curioasă să îl descoperi. Ci proiectezi asupra lui imaginea ideală de bărbat pe care o ai tu în minte. Te concentrezi numai pe aspectele pozitive ale personalității lui, ignorând cu desăvârșire trăsăturile negative care sunt semnale de alarmă sau te vor deranja în viitor. Ești atât de concentrată să ai o relație încât pierzi din vedere calitatea ei.

Ești foarte concentrată pe tine

El aproape că nu mai are loc să vorbească. Totul este despre tine, ce îți place și vrei tu, care sunt visurile tale, ce realizări ai avut până acum. Un fel de monolog al cărui subiect principal ești tu, iar el nu are nicio șansă să fie două minute în lumina reflectoarelor. Activitățile sunt cele dorite de tine, iar părerea lui nu prea contează.

Depui toate eforturile

Din afară se vede că tu tragi de acest început de relație, care până la urmă mai degrabă este format dintr-o singură persoană: tu. El este ca un vizitator căruia i se oferă totul, care nu are de ce să miște un deget. Tu îl suni și îi scrii, pregătești cine peste cine, vii cu idei drăguțe pentru activități împreună, îl inviți la tine etc. El doar acceptă sau nu.

 

Citește și:
Te ignoră? Ce e în mintea bărbaților pentru care câteodată parcă nu exiști

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle