Comportamente deranjante pe care le au bărbații chiar dacă sunt într-o relație de cuplu asumată

Relația voastră e serioasă și cu toate astea el are o serie de comportamente deranjante care pot sau nu să vă pună iubirea în pericol.

Comportamente deranjante pe care le au bărbații chiar dacă sunt într-o relație de cuplu asumată

Pe parcursul relației voastre vor exista o mulțime de comportamente deranjante din partea partenerului tău. Nimeni nu este perfect, iar situațiile tensionate nu sunt nepărat ceva rău, ci o nouă ocazie de a vă renegocia termenii relației și a crea un alt set de reguli confortabil și util pentru voi. De asemenea, există anumite ideologii și principii, așteptări pe care le ai o dată ce ați hotărât că sunteți împreună. Dar viziunea ta poate fi ușor sau semnificativ diferită de cea a iubitului tău, care păstrează anumite note comportamentale mai degrabă potrivite pentru… un bărbat singur. Cel puțin în opinia ta. De ce face asta?

Se uită la alte femei

Bărbații sunt vizuali și vânători programați de Natură să perpetueze specia. Prin urmare, chiar dacă sunt într-o relație asta nu înseamnă că nu vor observa și nu vor studia alte femei, și nici că se vor despărți de tine pentru tânăra atractivă care tocmai a trecut pe lângă voi pe stradă. Modul în care se uită însă este altă discuție, aici intrând în scenă componenta numită respect.

Vor flirta

Nu își doresc să pună capăt relației voastre și totuși flirtează când nu sunteți împreună într-un loc anume. Ce substrat e aici? Nevoia de confirmări că femeile îl plac, că încă pot reveni în joc, manipulare pentru a-și atinge un scop.

Își păstrează în telefon aplicațiile de dating

Acesta este un subiect care stârnește controverse și încinge spiritele semnificativ. Pentru ce nu și-ar șterge aplicațiile de dating online? Răspunsul primit de la o serie de bărbați a fost că pur și simplu vor să se uite. Ca și cum se uită la o femeie pe stradă, doar că varianta mai facilă online. Nu își doresc să interacționeze, să comunice, doar să privească. Atenție însă la cei care se angrenează în discuții, poate fi un mod inconștient de a lua distanță în relație, un mod de dezactivare a atașamentului pentru cei cu stil de atașament evitant.

Te țin la distanță de familia lor

Poate nu consideră că a venit momentul să te prezinte. Are nevoie ca relația să evolueze mai mult, se teme de angajament, ori nu se simte el confortabil cu familia sa cu care nu are neapărat o relație extraordinară.

Nu țin cont de capacitatea ta financiară

Ai întâlnit principiul dacă ai bani mergem în vacanță, dacă nu ma duc singur? Sau alege locuri, activități pe care tu nu ți le permiți? Indiferent că locuiți împreună sau nu este necesar să discutați câteva reguli de natură financiară legate de cuplul vostru, tocmai pentru a evita situațiile neplăcute.

Ai senzația că te testează permanent

Ai spune că o dată ce relația este asumată, a îndepărtat lupa de pe tine. Nu mai este critic, nu îți mai vânează greșelile și nu te mai pune premeditat în situații diverse pentru a vedea cum reacționezi. Probabil că este nesigur, a avut experiențe dureroase iar acum este exagerat de precaut, are nevoie să fie securizat constant. Puteți aborda cu calm, empatic acest aspect și să vezi care sunt acele contexte care îi declanșează temerile.

Citește și:
Indicatori că bărbatul pe care îl placi ar putea fi „material' de relație

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle