Clubul de Carte Elle va invita la o noua intalnire

Joi, 6 mai, va invitam sa participati la o noua intilnire a Clubului de Carte Elle.

Veniti Joi, 6 mai, ora 18.00 la o intilnire cu tinara scriitoare Stefania Mihalache, autoarea romanului Poemele secretarei, aparut de curind la Editura Polirom.

Intilnirea va fi gazduita, ca de obicei, de Class Living si Camelia Sucu, care va invita “acasa”, in showroom-ul Natuzzi, de pe Bulevardul Unirii 45. Si, pentru ca povestea provocatoare scrisa de Stefania Mihalache se intimpla intr-o agentie de publicitate, am invitat-o la aceasta intilnire si pe Mihaela Nicola, chief executive officer The Group, ca sa avem si opinia unui om din interiorul unei astfel de companii.

Daca vreti sa participati la intalnirea Clubului de Carte Elle din 6 mai aveti doua posibilitati de inscriere: ori va inscrieti acum, online aici, in Clubul de Carte ELLE pana miercuri 5 mai sau sunand direct la numarul de telefon 0756.096.598.
Locurile fiind limitate va vom suna la telefonul mentionat in profilul dvs din site pentru confirmarea participarii la eveniment.

Din comunicatul de presa al Editurii Polirom: “Cartea Stefaniei Mihalache spune povestea Andrei, o fata frumoasa, poeta, a lui Bamby, iubitul ei, Alex, patronul ei, si Ling, un om de afaceri controversat, care sint prinsi in angrenajul lumii marketingului si advertisingului, o lume a contractelor incheiate pe sume astronomice, unde valoarea fiintelor umane se inscrie, dupa caz, la profit sau pierderi. Intrata in virtejul lumii corporatiste, cu filozofia si valorile ei proactive, pe care le imbratiseaza cu naivitate si entuziasm, Andra devine un obiect de schimb, o clauza vie la un contract dubios de publicitate.

scriitoarea Stefania MihalacheRomanul Stefaniei Mihalache are in vedere nu numai radiografierea valorilor corporatiste in versiunea lor standard, preluata de la marile corporatii vestice, ci, mai ales, combinatia adesea gregara, cind nu de-a dreptul periculoasa, dintre acestea si spiritul „descurcaret“, esentialmente corupt, dimbovitean.

Cartea spune povestea unor experiente care in Romania nu si-au gasit drumul fictional prezent deja in literatura contemporana central-est-europeana – acea literatura a tinerilor care au detectat repede falsurile din spatele sistemului corporatist primit la pachet si potentialitatile acestuia de a face victime.

Poemele secretarei este un roman-avertisment adresat unei intregi generatii – tinere, ambitioase si naive, usor manipulabile de catre cei care au facut si fac jocurile.”
(autoarea Stefania Mihalache in imaginea din dreapta)

 

 

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle