Charles Manson moare la 83 de ani

Charles Manson, criminal si lider de cult, a murit ieri intr-un spital din California la varsta de 83 de ani.

Charles Manson moare la 83 de ani

Manson a fost acuzat, impreuna cu alti patru adepti de-ai sai, pentru planuirea crimelor din 1969, a actritei Sharon Tate si a altor sase persoane.

El a fost liderul unui cult cunoscut ca Manson Family', care, practic, fabrica criminali. Manson a fost condamnat la moarte, insa a fost scutit si condamnat la inchisoare pe viata cand pedeapsa capitala a fost abolita in 1972 in Califoria. Gruparea a devenit faimoasa datorita brutalitatii crimelor si sa modului de actionare. Sharon, sotia regizorului Roman Polanski, era insarcinata in opt luni cand, intr-o seara in care acesta era plecat din tara, adeptii lui Manson au intrat in casa si au omorat-o, atat pe ea, cat si pe musafirii ei. Cuvantul Pig' (porc) a fost scris cu sange pe usa din fata.

Insa lucrurile nu se opresc aici. Noaptea urmatoare, aceeasi oameni i-au omorat pe Leno si Rosemary LaBianca. Manson nu a comis personal crimele, insa el le-a orchestrat, lasandu-si adeptii sa le execute.

Duminica seara, Debra Tate, sora lui Sharon, a declarat pentru NBC: S-ar putea spune ca i-am iertat, ceea ce este complet diferit de a uita de ce sunt capabili.'
Intreaga familie Tate s-a luptat ca fiecare dintre criminali sa isi traiasca restul zilelor in inchisoare. Astazi, cei care nu au murit se afla inca dupa gratii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle