Cele mai captivante filme și seriale horror, pe care le poți vedea acum pe Netflix

Fie că vorbim despre filme și seriale originale sau pelicule clasice, iată care sunt propunerile noastre, pe care merită să le urmărești în această perioadă pe Netflix.

De la filme thriller extrem de înfricoșătoare, până la filme cu personaje supernaturale sau seriale captivante, iată care sunt sugestiile noastre pentru următoarea perioadă – o listă cu cele mai bune producții horror disponibile acum pe Netflix:

#Alive

Îți plac filmele cu zombi? Atunci această peliculă va fi pe placul tău. Este povestea lui Oh Jun-u care află de la televizor că un virus se răspândește la nivel național, cei infectați manifestând semne de canibalism. Ultimul lucru pe care îl aude este mesajul tatălui său, spunându-i că trebuie să rămână în viață. Lumea o ia razna și totul este distrus de zombi. După mai mult de 15 zile fără nicio conexiune socială, Jun-u observă o rază laser care vine din afara ferestrei balconului său, de la tânăra Kim Yu-bin, care locuiește de cealaltă parte a complexului de apartamente. Ei încearcă să găsească modalități de evadare din complexul de apartament acum invadat de zombi.

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting 

Liceana Kelly Ferguson (Tamara Smart) acceptă să fie babysitter pentru Jacob Zellman (Ian Ho) chiar în noaptea de Halloween. Nimic ieșit din comun până aici. Însă când Jacob este răpit de niște monștri misterioși, Kelly se trezește recrutată de o societate internațională secretă de babysitteri care protejează copiii cu puteri speciale. Împreună, ei trebuie să găsească o modalitate de a învinge un Boogeyman cunoscut sub numele de „Marele Guignol” (Tom Felton) și pe puternica vrăjitoare „Peggy Drood” (Indya Moore).

Cadaver 

Un film horror psihologic norvegian care te va ține cu siguranță cu sufletul la gură. Evenimentele au loc după un dezastru nuclear în urma căruia foametea guvernează, iar Leonora (Gitte Witt), Jacob (Thomas Gullestad) și fiica lor, Alice (Tuva Olivia Remman), sunt la limita supraviețuirii. Într-o zi, hotelul din oraș invită supraviețuitorii să participe la o piesă de teatru, oferindu-le de mâncare, ca un efort caritabil pentru a-i ajuta pe cei nevoiași. Însă spectacolul ia o turnură stranie atunci când cei din public încep să dispară unul câte unul.

His House

Filmul spune povestea unui tânăr cuplu de refugiați, care a scăpat cu greu din Sudanul de Sud măcinat de război. Ei ajung într-un mic orășel englez, însă aici nimic nu este ceea ce pare, căci forțele răului îi pândesc la fiecare pas.

Hubie Halloween  

Chiar dacă nu este neapărat un film scary, merită cu siguranță vizionat în această perioadă a anului. Adam Sandler este Hubie Dubois, un bărbat care își petrece fiecare Halloween asigurându-se că locuitorii din orașul său natal, Salem, sărbătoresc în siguranță. Însă anul acesta lucrurile sunt puține diferite, căci un criminal evadat și un nou vecin misterios îl țin pe Hubie în alertă. Când oamenii încep să dispară, depinde doar de Hubie să convingă poliția (Kevin James, Kenan Thompson) și locuitorii orașului că monștrii sunt adevărați și numai el îi poate opri.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight 

Un grup de adolescenți dependenți de tehnologie participă la o tabără de reabilitare care are loc într-o pădure, departe de orice mijloc de comunicare. Însă lucrurile nu merg deloc așa cum erau plănuite, căci o forță sinistră încearcă să-i scoată din joc pentru totdeauna. Ei vor trebui să lupte pentru a supraviețui și vor învăța ce înseamnă prietenia adevărată, dragostea și sacrificiul.

Ratched

Realizat de celebrul Ryan Murphy și Ian Brennan, Ratched este un serial plin de suspans, care spune povestea lui Mildred Ratched, o asistentă medicală de psihiatrie. În 1947, Mildred ajunge în nordul Californiei pentru a se angaja la un spital psihiatric de prestigiu, unde se desfășoară experimente asupra minții umane. Deși la început Mildred pare imaginea perfectă a asistentei medicale dedicate, pe măsură ce se infiltrează în sistemul de îngrijire a bolnavilor psihic și printre cei care lucrează sau sunt îngrijiți acolo, descoperim adevăratele intenții ale sale. Serialul, pe care îl poți viziona pe Netflix, a fost inspirat de personajul emblematic și de neuitat al asistentei medicale Ratched din Zbor deasupra unui cuib de cuci și a fost creat de Evan Romansky. În distribuție îi vei găsi pe Sarah Paulson în rolul lui Mildred Ratched, Cynthia Nixon în rolul lui Gwendolyn Briggs, Judy Davis în rolul asistentei medicale Betsy Bucket, Sharon Stone în rolul lui Lenore Osgood și mulți alții.

Rebecca

Bazat pe romanul goti din 1938 al lui Daphne du Maurier, regizorul Ben Wheatley aduce din nou în atenție povestea adaptată în 1940 de Alfred Hitchcock. În acest thriller psihologic, Lily James o interpretează pe Mrs. de Winter, o femeie care se căsătorește cu un bărbat bogat, Maxim de Winter (Armie Hammer), și cu care se mută la moșia Manderley. Naivă și lipsită de experiență, ea se va afla în umbra primei soții a lui Maxim, Rebecca, o femeie elegantă și urbană a cărei moștenire este menținută în viață de sinistra menajeră de la Manderley, doamna Danvers (Kristin Scott Thomas).

The Babysitter: Killer Queen 

La doi ani după ce a învins un cult satanic condus de babysitter-ul său, Bee, Cole continuă să fie bântuit de evenimentele oribile din acea noapte. Toți cei din viața lui cred că și-a pierdut mințile de când Bee și toți prietenii ei au dispărut, ceea ce face povestea lui Cole greu de crezut. Încă este îndrăgostit fără speranță de vecina și cea mai bună prietenă a lui, Melanie – singura care crede povestea lui -, care îl convinge să uite trecutul și să vină la o petrecere dată lângă un lac din apropiere. Dar când vechii dușmani se întorc neașteptat, Cole trebuie din nou să depășească forțele răului și să supraviețuiască nopții.

The Binding 

Un film care te va ține cu sufletul la gură până la final! Pelicula spune povestea unei femei care face o călătorie în sudul Italiei pentru a o vizita pe mama logodnicului ei. Însă, ajunsă acolo, se vede pusă în cumplita situație de a lupta împotriva unui blestem care se abate asupra fiicei sale.

The Day of the Lord

Menéndez este un preot pensionar care suferă de o criză de credință și este bântuit de coșmaruri oribile și de fapte din trecutul său. Într-o zi, el primește o vizită de la Sebastián, un vechi prieten care cunoaște trecutul lui Menéndez și care susține că fiica sa este posedată de diavol și îi cere ajutorul lui Menéndez pentru a o exorciza. Împins de insistențele lui Sebastián și de conflictul său interior, Menéndez ia acest caz ca o șansă la mântuire.

The Haunting of Bly Manor

Povestea din serial se desfășoară în Anglia anilor 1980 și urmărește aventurile lui Henry Wingrave, care angajează o tânără bonă din America pentru a avea grijă de nepotul și nepoata lui care sunt orfani și care locuiesc în impresionanta și înfricoșătoarea Bly Manor. Totuși, nimic nu este ceea ce pare la conac, iar secole de întunecate secrete de iubire și de pierdere așteaptă să fie dezgropate în această îngrozitoare și gotică poveste. Din distribuție fac parte Victoria Pedretti, Oliver Jackson-Cohen, Henry Thomas, Kate Siegel.

Unsolved Mysteries: Volume 2  

În șase noi episoade, Unsolved Mysteries analizează mai multe dispariții inexplicabile, evenimente tragice și întâmplări bizare. Poate că un spectator deține cheia rezolvării acestor cazuri. Detectivi, jurnaliști și membri ai familiei oferă teorii interesante în această serie captivantă.

Stranger Things

Toate cele 3 sezoane ale serialului de succes Stranger Things sunt disponibile pe Netflix și, dacă nu le-ai vizionat încă, acum este cel mai bun moment. Ca tribut adus filmelor clasice din anii ’80, acțiunea din Stranger Things începe în 1983, în Indiana, acolo unde un puști dispare pur și simplu fără urmă. Prietenii, familia și poliția caută răspunsuri, cu toții fiind atrași în vâltoarea unui mister extraordinar care include experimente ultrasecrete conduse de autorități, forțe supranaturale înspăimântătoare și o fetiță foarte ciudată.

Psycho

Filmul regizat de Hitchcock setează un nou nivel de acceptare a violenței, comportamentului și a sexualității din filmele americane. Secretara Marion Crane fură 40.000 de dolari din banii angajaților și se ascunde într-un hotel izolat. Acolo îl întâlnește pe Norman Bates, iar lucrurile încep să se schimbe într-un mod dramatic. Acest clasic al lui Alfred Hitchcock este motivul pentru care poți părea paranoic în timp ce faci duș!

Vampires vs. The Bronx

Un grup de tineri prieteni din Bronx luptă pentru a-și salva cartierul de o bandă de vampiri. Poate nu atât de înfricoșător precum alte filme de pe această listă, însă cu siguranță nu te vei plictisi urmărindu-l.

The Conjuring

The Conjuring, regizat de James Wan, reușește să combine teroarea și tortura cu o poveste înfricoșătoare despre fantome. Filmul a fost declarat înfricoșător de palpitant, dând startul unei francize de succes. Bazat pe fapte reale, acest film înfiorător urmărește viața unei familii care începe să fie bântuită de spirite la ferma sa din New England.

A Nightmare on Elm Street

Un clasic al filmelor horror, personajul desfigurat din coșmarurile adolescenților, Freddy Krueger, te va ține cu siguranță trează toată noaptea! Folosind o mănușă cu lame de cuțit ascuțite, Freddy Krueger se strecoară în visele tinerilor și transformă fricile victimelor în realitate.

Citește și:
Cele mai bune filme de Halloween pe care poți să le vezi împreună cu cei mici

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle