Cele mai bune 10 romane erotice pe care sa le citesti anul acesta

Daca te agita excesiv aparitia iminenta a filmului Fifty Shades of Grey, ar trebui sa stii ca romanul pe care se bazeaza pelicula nu e nici pe departe cel mai scandalos si senzual din istorie. Iata ce iti recomandam noi sa citesti!

Cele mai bune 10 romane erotice pe care sa le citesti anul acesta

1. Tropicul cancerului, Henry Miller

Putine carti au cauzat scandaluri similare celui provocat de lansarea romanului lui Henry Miller. Publicat pentru prima oara in Franta, acest roman devenit deja clasic a ajuns chiar si intr-un proces, fiind in cele din urma declarat non-obscen de Curtea Suprema a Statelor Unite. Cartea cu tenta autobiografica urmareste aventurile eroului in vreme ce acesta haladuieste intr-un Paris plin de experiente sexuale care mai de care mai picante.

2. Viata sexuala a lui Catherine M, Catherine Millet

Daca vrei sa vezi o poveste similara celei din Tropicul Cancerului, dar din perspectiva feminina, atunci aceasta este cartea pe care trebuie sa o citesti. Actiunea are loc tot in Paris, unde Millet are parte de o viata sexuala mai mult decat generoasa, pe care o descrie amanuntit.

3. Delta of Venus, Anais Nin

Daca esti familiara cu literatura lui Anais Nin, atunci stii la ce sa te astepti. Daca nu, iti spunem doar ca aceasta carte, publicata dupa moartea lui Nin, a fost scrisa in anii 40 si infatiseaza tot soiul de escapade amoroase, intr-o serie de 15 povesti scrise initial pentru un colectionar privat, care par la fel de fresh si astazi, pentru ca autoarea exploreaza o multime de teme la fel de actuale acum, precum masculinitatea, dominarea, dorinta fata de persoane de acelasi sex, pedofilia si incestul.

4. Lolita, Vladimir Nabokov

Nu e de mirare ca romanul lui Nabokov este unul dintre cele mai controversate ale secolului trecut. Povestea lui Humbert Humbert si a relatiei sale cu Dolores Haze, fiica sotiei sale, a trecut granita dintre ceea ce este acceptabil social si ceea ce nu este. Dar cititorilor le-a placut atat de mult povestea incat aceasta aventura incestuoasa a intrat in cultura pop, numele de Lolita ajungand sa semnifice o intreaga categorie de (prea) tinere fete.

5. Amantul doamnei Chatterley, D. H. Lawrence

Cine spune ca un roman cu adevarat erotic nu poate sa fie si bun? Povestea imaginata de D. H. Lawrence despre sotul doamnei Chatterley si despre reintoarcerea lui, paralizat, din razboi, dar si despre Constance, care decide sa inceapa o relatie cu padurarul de pe domeniu, este un exemplu de literatura cu adevarat provocatoare, atat de ganduri cat si de senzatii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle