Cele 7 minuni turistice ale lumii

Au fost o data ca niciodata gradinile suspendate ale Semiramidei, farul din Alexandria... Acum avem Eden la malul marii si un paradis de gheata... Daruieste-ti-le macar o data in viata!

Hotel Danieli, Venetia

Dupa ultima restaurare, hotelul Danieli a revenit cu adevarat la stralucirea sa de odinioara. Privit din afara, are aspectul unei cladiri din secolul al XIV-lea, cu vedere spre Canal Grande. In interior puteti admira tesaturile brodate, mobilierul in stilul aceluiasi secol, candelabrele din sticla de Murano si coloanele din marmura roz. Mergeti si la restaurantul La Terrazza, pentru a va bucura de privelistea unica! Cine se duce acolo: Cei care isi doresc sa retraiasca fastul unei epoci de aur si sa se bucure de stilul gotic venetian. Este special si pentru: Bucuria oferita de confortul unui hotel de lux. Nu ratati: O plimbare cu barca, plajele si terenurile de tenis de la Lido. Pentru rezervare: www.starwoodhotels.com, tel. +390415226480. De la 285 euro pe noapte, pentru camera DeLuxe.

Villa Tembok, Bali

Invaluita in liniste, departe de plajele turistice de pe coasta de nord-est a insulei, Tembok Bali Spa Vila, cu 31 de camere, este un complex turistic intim. Este conceput pentru a te cufunda cu adevarat in izvoarele si traditiile balineze. Ingrijirea corpului si a spiritului sint incredintate unor adevarati experti ce folosesc tehnici si remedii traditionale, facute din ingrediente naturale. Cine se duce acolo: Iubitorii Orientului ce cauta un loc exclusivist, linistit, si care vor sa aiba grija de ei insisi. Este special si pentru: Iti poti incepe ziua practicind pe malul marii Pencak Silat, un vechi stil de arte martiale malaeziene. Nu ratati: Penganten Melukat, un masaj traditional facut de nevestele balineze. Pentru rezervare: O saptamina cu pensiune completa, 50 de minute de tratament, activitati ale complexului turistic: 2.100 euro, www.spavillage.com/tembok-bali, tel. +60327831000.

Al-Maha, Emiratele Arabe Unite

O oaza in desert, rupta parca din O mie si una de nopti, sta ascunsa printre dunele de nisip aurii. Al-Maha este un proiect ambitios, gindit ca un complex turistic de lux in inima desertului. Este refugiul ideal, ascuns intr-o rezervatie naturala, creat dupa norme ecoturistice menite sa protejeze flora si sa reinvie vechile traditii beduine. Patruzeci si doua de apartamente de lux, in stil arab, vin la pachet cu personalul de serviciu, piscina privata si bucatarie rafinata. Cine se duce acolo: Cine vrea sa se simta seic pentru o noapte. Este special si pentru: Timeless Spa, o oaza de frumusete printre palmieri, unde te poti bucura in voie de un masaj linistitor, sub curmali. Nu ratati: Dunele vazute de pe spatele unei camile si vinatoarea cu soimi. Pentru rezervare: tel. 00971.43034222, www.al-maha.com, apartamentul beduin costa 1.300 euro pe noapte.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din turism