Cele 5 întrebări pe care trebuie să i le pui unui bărbat înainte de a ieși cu el

Deși avem impresia că o primă întâlnire este cea care ne spune dacă ne potrivim cu un bărbat sau nu, află că există o serie de întrebări pe care ar trebui să i le pui unui bărbat, înainte de a ieși cu el la o întâlnire.

Cele 5 întrebări pe care trebuie să i le pui unui bărbat înainte de a ieși cu el

În mod cert, ne este teamă să primim răspunsuri pe care, într-o măsură sau alta, le putem anticipa. Însă, chiar și așa, nu ar trebui să mergi pe premisa „ce nu știi nu te afectează.”

Înainte de a avea o primă întâlnire, trebuie să îi pui bărbatului cu care vei ieși mai multe întrebări care te pot lămuri dacă el într-adevăr este potrivit pentru tine sau nu. Desigur, nu negăm faptul că o primă întâlnire îți va demonstra dacă ai o conexiune puternică cu el, dacă vă înțelegeți sau aveți interese comune, însă este important să știi dacă el nu cumva este căsătorit sau are un copil.

Motivul pentru care nu suntem obișnuiți să punem întrebări este reprezentat de faptul că nu vrem să aflăm lucruri care ne pot dezamăgi. Ne dorim atât de tare să avem o relație sau pur și simplu să știm că avem pe cineva alături, încât acceptăm și anumite compromisuri pe care nu ar trebui să le facem.

Iată care sunt cele 5 întrebări pe care trebuie să i le pui unui bărbat înainte de a ieși cu el la o întâlnire:

1. Este căsătorit sau implicat într-o relație?

În mod cert, este o primă întrebare pe care trebuie să i-o adresezi partenerului. Nimănui nu îi place să fie mințit sau să fie pus într-o situație destul de inconfortabilă. Este adevărat, poți vorbi și cu bărbați care pot fi extrem de deschiși cu privire la acest lucru și îți pot spune încă de la prima conversație faptul că sunt căsătoriți. În cazul în care afli acest lucru, trebuie să te decizi dacă mai vrei să continui să vorbești cu el sau nu. Nu ar trebui să te implici într-o relație cu un bărbat căsătorit deoarece, mai devreme sau mai târziu, te va dezamăgi, iar el va fi pus în situația în care să facă o alegere, una care nu te poate include pe tine.

2. De cât timp este singur?

Chiar dacă este important să vorbești cu un bărbat care este singur, contează și de cât timp este. Dacă el tocmai s-a despărțit acum o lună de iubita lui, sau mai mult, a divorțat, în mod cert mai există anumite aspecte pe care le are de rezolvat. Despărțirile își pot pune amprenta asupra noastră în moduri pe care nu le putem conștientiza, iar după ce trecem printr-o astfel de situație, este important să avem o perioadă în care să ne concentrăm pe propria persoană. Nimeni nu ar vrea să iasă la o întâlnire cu o persoană care încă mai este atașată emoțional de fostul partener.

3. Este independent financiar?

Chiar dacă nu poate părea la prima vedere un aspect important, află că este o întrebare importantă pe care ar trebui să i-o pui unui bărbat înainte de a ieși la o întâlnire cu el. Dacă viitorul tău partener este independent financiar, înseamnă că el este o persoană responsabilă, dedicată și se preocupă pentru viitorul lui. O persoană care nu are un loc de muncă stabil nu poate fi pregătită pentru o relație serioasă, iar aceste diferențe dintre voi nu pot consolida o relație echilibrată. 

4. Are o relație apropiată cu familia?

Este important să aibă o legătură foarte strânsă cu familia, însă nu ar trebui ca bărbatul cu care vorbești să mai locuiască alături de părinți. Un astfel de bărbat nu se poate implica într-o relație serioasă și de lungă durată, iar pe lângă asta, acest lucru denotă și faptul că nu poate oferi dragostea lui altei persoane. Pe lângă asta, dacă el aduce în mod constant în discuțiile voastre familia, poate fi atât de legat de familie, încât conexiunea pe care o poate avea cu tine nu poate fi una sănătoasă și echilibrată. 

5. Are copii?

Fără îndoială, un copil poate schimba extrem de mult dinamica dintre doi indivizi. Un copil poate afecta o relație, în sensul că ar trebui încă de la început să știi dacă el are un copil sau nu și să te decizi dacă te poți implica într-o relație cu el. Cu toate astea, nu ar trebui ca tu să întrebi asta, ci să fie de datoria lui să te informeze cu privire la acest aspect extrem de important. 

Citește și:
Chimia dintr-un cuplu se bazează pe aceste trăsături de personalitate

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle