Cei mai influenți oameni din industria modei, așa cum nu i-ai văzut vreodată

Coco Chanel, Marc Jacobs, Karl Lagerfeld, Azzedine Alaïa, Kate Moss, Yves Saint Laurent, Gianni Versace - nume pe care este imposibil să nu le cunoști!

Vorbim despre unii dintre cei mai influenți oameni din industria modei, cei care au stabilit trenduri, care au inventat și reinventat piese cheie din garderoba oricărei fashionista, topmodelele care au scris istorie.

Cu siguranță cunoști deja pasiunea noastră pentru Instagram și cam tot ce înseamnă social media. Ne place să fim la curent cu tot ceea ce este nou, indiferent de domeniu și încercăm să îți transmitem mereu cele mai cool imagini și cele mai HOT informații.

Din când în când însă, descoperim conturi de Instagram care ne fascinează. Despre asta este vorba și acum. Retrogee este contul care ne-a captivat acum și are legătură cu lumea modei, a muzicii, filmlui și cam tot ce ține de showbiz.

Aici am descoperit multe imagini de arhivă cu unii dintre cei mai influenți oameni din industria modei, imagini pe care le poți descoperi și tu în galeria noastră, imagini care te vor amuza, te vor captiva, te vor uimi, imagini cu adevărat iconice.

Citește și:
Cum arată nepoata celebrei Elizabeth Taylor, singura care i-a moștenit culoarea ochilor

Foto: Instagram retrogee

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din lifestyle