Ce trebuie sa faca ambii parteneri pentru a construi o relatie durabila

O relatie perfecta este un mit. O relatie durabila, in schimb, nu este. Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le faceti, atat tu, cat si partenerul tau.

Ce trebuie sa faca ambii parteneri pentru a construi o relatie durabila

Relatiile nu sunt perfecte, nici pe departe. Exista, insa, relatii durabile si fericite, in care cei doi parteneri se inteleg si se respecta reciproc. Iata cateva lucruri pe care ambii parteneri trebuie sa le faca, daca vor sa aiba o relatie durabila.

Sa nu va judecati reciproc

O relatie fericita se bazeaza pe comunicare deschisa si sincera. Si cum ai putea sa comunici cu cineva, stiind ca te judeca? Sinceritatea vine din confortul de a te deschide in fata cuiva, stiind ca nu te va judeca pentru lucrurile pe care i le dezvalui despre tine.

Citeste si:
Intrebari pe care sa ti le pui atunci cand vrei sa incepi o noua relatie

Sa aveti discutii, nu certuri

Din nou, nici o relatie nu este perfecta. Drept urmare, vor exista intotdeauna conflicte si probleme. Ceea ce conteaza cu adevarat este modul in care le rezolvati. Cea mai buna cale de a rezolva conflictele este prin discutii sincere si deschise, nu prin certuri care vor crea frustrari.

Sa aveti incredere

Cand vine vorba de incredere, trebuie sa aveti, in primul rand, incredere unul in celalalt dar sa aveti si incredere in relatia voastra. Daca partenerul tau nu are incredere in tine, iar tu nu i-ai dat nici un motiv pentru care sa te suspecteze de ceva, s-ar putea atunci sa isi proiecteze propriile nesigurante sau propria infidelitate asupra ta.

Sa aveti puncte comune

Daca va doriti sa construiti o relatie durabila impreuna, trebuie sa stiti ca punctele comune si planurile de viitor similare conteaza foarte mult. Bineinteles, nu vor exista niciodata doua persoane cu planuri de viitor exact la fel insa, intr-o relatie, partenerii sunt ca o echipa, iar echipa ar trebui sa aiba un scop comun.

Citeste si:
Lucruri pe care orice femeie trebuie sa le faca atunci cand nu este intr-o relatie

Sa nu pierdeti din vedere lucrurile mici

Lucrurile aparent nesemnificative pe care le faci pentru cineva conteaza cel mai mult, de fapt. Aceste mici gesturi de dragoste ii arata partenerului ca depui efort pentru el, pur si simplu, fara nici o ocazie. Asa ca nu ar trebui, de oricat de mult timp ati fi impreuna, sa pierdeti vreodata din vedere lucrurile mici.

Foto: Imaxtree

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle