Ce spune limbajul corpului despre tipul cu care te intalnesti

Primele intalniri sunt niste chestii foarte complicate. Se intampla, de multe ori, ca in timpul cinei sa petreci mai mult timp incercand sa-i descifrezi limbajul corpului decat sa te bucuri pur si simplu de momentele frumoase dintre voi doi.

Ce spune limbajul corpului despre tipul cu care te intalnesti

De ce s-a incruntat? De ce a privit peste umar? Orice gest te innebuneste! Noi iti dam cateva repere care te vor ajuta sa-i decodifici limbajul corpului.

1. Micsoreaza distanta dintre voi

Aceasta miscare indica in mod clar dorinta de a avea un contact mai apropiat. Daca se apropie de tine in timp ce vorbiti, este evident ca vrea sa te cunoasca mai bine si ca se simte confortabil in preajma ta.

2. Vorbeste pe un ton mai scazut

Atunci cand un barbat vorbeste cu tine mai incet, asta e un semn ca mesajul lui e doar pentru urechile tale. Daca iti spune ceva personal sau secret, e un indiciu pozitiv. Barbatii nu fac asta cu femeile care nu-i intereseaza.

3. Isi arcuieste postura

De obicei, barbatii stau foarte drepti in prezenta femeilor pentru a le atrage atentia de la distanta. Dar atunci cand un barbat vorbeste cu o femeie care il intereseaza, se apleaca un pic sau „isi imblanzeste' poztia corpului. Deci, daca tipul cu care ai intalnire isi aduce brusc umerii in fata, este un semn ca se simte confortabil si, mai ales, in siguranta in preajma ta.

4. Contactul vizual

Daca nu-si poate desprinde ochii de la tine toata noaptea, nu e nici o indoiala ca-l interesezi. Nu se poate abtine sa se uite si sa observe cat de frumoasa esti! O privire care iti spune „Uau! Esti superba!' e un semn pe care n-ai cum sa-l ignori!

5. Isi pune un brat in jurul tau

Cred ca ai remarcat ca, in toate comediile romantice, barbatii isi pun bratul protector in jurul taliei sau gatului partenerei lor. Iar asta e un semn sigur ca te place. Pentru ca isi doreste sa te simta mai aproape, iar tu sa ai senzatia ca esti protejata.

6. Te imita

Stiai ca, atunci cand esti atras de cineva, incepi sa-i reproduci gesturile, fara sa vrei in mod constient asta? Daca tipul cu care te intalnesti, iti imita miscarile, inflexiunile vocii si tiparele de comunicare, sunt sanse mari sa-l mai vezi si a doua oara! Asa ca fii atenta la aceste indici!

7. Isi linge buzele

Noi toate stim ca este un semn universal de interes și atractie! Deci te place, nu e nici un dubiu, iar acest gest e un semn de anticipatie. Probabil ca-si doreste sa nu piarda aceasta ocazie, asa ca fa-ti cunoscute intentiile (sau lipsa lor) inainte de a incheia seara.

8. Iti aranjeaza parul

Daca se intinde sa-ti aranjeze parul dupa ureche, este un semn bun, care demonstreaza ca-si doreste sa te atinga si are nevoie de un pretext pentru asta. Dar este si un mod de a te pune la incercare: daca ii vei zambi, va considera ca si tu il placi si, prin urmare, ca il incurajezi sa faca mai mult.

Foto: Young and beautiful couple, sexy from Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle