Ce şi-au cumpărat vedetele la evenimentul VIVA! shopping with stars

Ce şi-au cumpărat vedetele la evenimentul VIVA! shopping with stars. Vedetele au fost invitate la o sesiune de shopping în seara de marţi în Bucureşti Mall Vitan. S-au distrat şi au cumpărat tot ce şi-au dorit. În ipostazele în care au fost surprinse au zâmbetul până la urechi!

Ce şi-au cumpărat vedetele la evenimentul VIVA! shopping with stars

Bucureşti Mall Vitan a fost gazda evenimentului din această primăvară organizat de revista VIVA!, „VIVA! shopping with stars'. Multe vedete au profitat de magazine şi şi-au cumpărat tot ce şi-au dorit.

Viitoarea mămică, Adelina Pestriţu, a ales rochii vaporoase, perfecte pentru acest sezon. Andreea Bănică a ales câteva articole vestimentare pentru ea, dar nu a uitat nici de copii. Nicole Cherry a fost aşa de veselă pe parcursul sesiunii de shopping, a făcut poze amuzante.

Amalia Enache a preferat să îşi cumpere rame de ochelari. În curând o vom vedea din nou în postura de prezentator, revine la Pro TV. Andreea Bălan a căutat jucării pentru micuţa Ella. Giulia şi Vlad, soţul său, au avut aceleaşi gânduri.

Oana Roman a ajuns cu soţul său şi cu Isabela la mall. Au ştiut clar ce vor cumpăra: o bicicletă pentru fetiţa lor. La final, Isabela a primit una roz, pe care a urcat imediat. Urmează acum plimbările în parc!

Partenerii evenimentului au fost: București Mall, Florăria Iris, GETTS Salons, Vincon România.

Vă invităm să priviţi galeria foto de la eveniment AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle